NADANBAO Personaliza Rochie de Vara Pentru Femei Rochie Scurta DIY Imprimare 3D Sexy Elastic Maneci Lungi Rochii

74.29lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum pentru a personaliza

1) vă Rugăm să ne trimiteți stiluri și imagini originale aveți nevoie pentru a personaliza.

2) Spune-ne ce vrei de la design, si la ce dimensiune vrei.

3) Ne va oferi un preview pentru referință.

4) După discutat preț și produce timp,puteți plăti .(Prețul este determinat de complexitatea proiectului.Dacă totul este în regulă ,vă rog să plătească pentru asta și vom procesa produse.)

Măsuri de precauție

În scopul de a asigura produsului claritate, este recomandat să folosiți un model cu o imagine de lungime și lățime mai mare de 1500*1500 pixeli sau 150 dpi.

Timpul de livrare

În general, vom finaliza și trimite-l în termen de 3-5 zile.Dacă vă personaliza mai multe produse, timpul de livrare va fi extins.

Personalizat Revenit

1) produse Personalizate nu sunt garantate a fi 100% identice la design.

2) produse Personalizate nu suport orice profituri, cu excepția cazului în care produsul este pierdut, sau produsul primit este rupt, sau se imprimă incorect

Ne vor trimite produsele în termen de 5 zile lucrătoare de la syst em confirmă y noastră de plată.

Picătură de transport maritim:oferim picătură de transport maritim,vă rugăm să ne trimiteți clientului corectă de expediere a adăuga atunci când plasați comanda.

Pentru cele mai multe dintre produs oferim transport gratuit dar tu ar trebui să acorde o atenție la căile de transport maritim înainte de a cumpăra.

Timp de tranzit: timp de tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți către T/T. Western union,Money gram,visa,master card

și alții de mai jos.

Obține măsurată înainte de plasarea unei comenzi:vă recomandăm să aveți măsurătorile luate în primul rând de un croitor profesionist sau măsura urmând măsura ghidul de mai jos.

Cerințele de evaluare: asigurați-vă că să ia măsurătorile dumneavoastră desculț nu măsoară peste îmbrăcăminte, cu excepția lenjerie.

Odată ce ați konw măsurătorile corpul tau,copare dimensiunea diagramă pe paginile de produs pentru real element de măsurători pentru a determina ce dimensiune ar trebui să cumpere.

Oferim servicii perfecte, dacă produsul este deteriorat sau alte probleme făcut de către furnizor ,puteți returna produsul la noi in tis ori clautitzy condiție pentru un arbitru und sau un schimb.

Vă rugăm să ne contactați pentru detalii doar în termen de 7 zile dupa ce ai primit coletul va returna banii sau schimb după ce vom primi returna produsele.

Etichete: deski rochie de seara, rochia este din satin, legin, produs femeie, produs femei, eșarfă rochie de seara, rotita rochie de seara, personalizat rochie, clasa rochie de seara, Picior

Print 3D Digital
Decor NICI unul
Lungime maneca(cm) Plin
Silueta Drept
Nume De Brand nadanbao
Material Spandex
Dimensiune S M L XL XXL
Gen FEMEI
Decolteu O-Gât
Talia imperiul
Stil De Culoare Culoare Naturala
Origine NC(de Origine)
Sezon Vara
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Model Tip Print
Alte Servicii En-gros Picătură de cumpărături Personaliza
model Personajul
Numărul De Model DIY
Maneca Stil Regulat
Catalog femei rochie
Stil Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea