Piscină Aspirator Instrument de Curățare Cap de Aspiratie Iaz, Fantana Aspirator Perie de Primăvară Fierbinte Aspirator dropship

25.23lei

35.06lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Piscină Spa Iaz Mini Aspirator cu Jet Piscină Aspirator Set cu Perie si Geanta și 4ft Pol de Curatare pentru Piscina Spa Fântână

Puncte:

1、Set Practic: Cu piscina aspirator set, presiunea apei din furtun va crea un efect bun, astfel rawing frunze și alte resturi în sacul de colectare.

2、Operație Simplă: piscina aspirator set este de înaltă calitate, care dispune de un design simplu pentru a fi ușor de utilizat.Și setul standard stalpi telescopice, iar setul poate fi atașat la standard furtun de gradina.

3、mai Multe Scopuri: Acest aspirator set este mare pentru curățare un centru spa, iaz, fantana, piscina deasupra solului.

4、Face la Piscină-pentru curățare Ușoară: Prin conectarea la un furtun de gradina, vid ascensoare noroi și moloz cu usurinta.După ce apa a fost curățat în sacul de colectare, curge înapoi în piscină.

5、Pachetul Include: pachetul include 1 x Piscina Aspirator cu Perie și Geanta, și vine cu 5-secțiune poli pentru a face 4 picioare(aproximativ)prăjină lungă.De asemenea, vine cu un vid de manevrat, puteți utiliza, de asemenea, standard stâlp telescopic pentru aspirator.

Caracteristici:

1.Se potrivește telescopice standard poleys.

2.Atașați la standard furtun de gradina.

3.Presiunea apei din furtun va crea un efect venturi,desen de frunze și alte resturi în sacul de colectare.

4.Aspiratorul perfect pentru piscina supraterana,spa-uri,bazine și fântâni.

5.Ușor de utilizat: pur și Simplu atașați de vid împreună și conectați vac pentru furtun de gradina ta.Aspiratorul funcționează cu forța de presiune a apei care intră în vid a crea un efect venturi în care apoi atrage resturi și frunze în plasă cu ochiuri.

Caietul de sarcini:

Nume: Piscina Spa Iaz Mini Jet Vac Aspirator

Lungime: Aprox. 3' 11"

Lungimea Bazei: Cca. 4' 2"

Lățimea Bazei: Cca. 5"

Șurub, Aluminiu Anodizat Rod și 1/2" pentru furtun conector inclus.

Material: Poliester: 100%

Lista De Ambalare:

1 x Piscină Aspirator Set

Etichete: accesorii piscina fuente, 3d pool tapet, auto curat robot, aer robot, piscină accesorii digitale, instrumente mici de înot, covor curat abur, bazin de înot, kobold aspirator, conexiune piscine

Numărul De Model Piscină Aspirator Set
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea