GIGAJEWE 0.3 ct 4mm Rotund Tăiat EF VVS1 Moissanite Argint 925 Inel cu Diamant Trecut Testul de Moda Prietena Femei Cadou de Crăciun

78.87lei

281.62lei

-71 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

TĂIAT ROTUND

Runda tăiat diamant este cea mai populară formă de diamant, Cu diamant rotund este în general superioară de lux forme de diamante de cea mai buna reflexie a luminii, maximizarea potentialului de luminozitate.Moissanite este un nou tip de material, are o duritate de diamant, nu este ușor să poarte și lacrimă, și strălucește permanent.GIGAJEWE insistă asupra tăiere manuală.Spre deosebire de alte mașini de tăiere, pietrele noastre pot elibera mai mult foc după ce a fost procesat de către tehnicieni profesioniști.

MATERIALE ȘI TEHNOLOGIE

GIGAJEWE face sănătos bijuterii, evită folosirea de substanțe dăunătoare și previne în mod eficient alergii.Vom folosi argint 925 pentru a face bijuterii de argint, care este diferit de alte produse similare, am placat cu aur alb de 18K pe suprafața de argint de trei ori, ceea ce îl face mai rezistent la uzura si mai mult ca alb bijuterii de aur, de durată ca nou.

DESPRE BIJUTERII

GIGAJEWE are la modă, designeri de bijuterii și bijuterii excelent meșteșugari.Ne străduim să facem fiecare bijuterii rafinat si perfect, care poate satisface cerințe cerințe.Vom accepta personalizare de bijuterii de aur pentru a servi clientul grup care urmăresc bijuterii high-end.

DUPĂ-SERVICII POST-VÂNZARE

Cumpărători, în unele țări suport nerezonabile reveni în termen de 15 zile de la primirea mărfurilor.Dacă există probleme de calitate sau nu pot fi ambalate, avem o perfectă serviciu de rambursare, fiecare de satisfacție a clienților de cumpărături, 24hx7d magazin de client service on-line, vom sluji din toată inima.

METODA DE IDENTIFICARE

Real moissanite poate trece un diamant simplu dispozitiv de testare portabile (conductivitate termică metru) ca un diamant.GIGAJEWE dispune de laborator propriu de producție de plante, care produce diverse culori de C V D, HPHT și Moissanite.De la producția de materii prime la tăiere și producția de bijuterii, am fost supus unor teste riguroase pentru a se asigura că fiecare bijuterie este o adevărată moissanite (SIC cristal).

AMBALARE ȘI DE TRANSPORT MARITIM

Noastre de bijuterii de argint este ambalat în hârtie și pânză, care poate proteja de bijuterii de la daune în timpul transportului.În același timp, aceste materiale pot reduce poluarea și pentru a proteja mediul.Gratuit de transport aerian pentru aproape toate țările, pot urmări întregul proces.Există, de asemenea, mai repede plătit DHL opțiuni de transport maritim.

MOISSANITE DIMENSIUNE ȘI GREUTATE

Greutatea specifică a moissanite este 3.22 și că de diamant este de 3.52. În conformitate cu standardul de tăiere de diamant rotund cu diametru de 6.5, greutatea diamantului este 1ct, în timp ce faptul că a moissanite este de 0,9 ct.Moissanite produs în conformitate cu standardul de diamant dimensiune mai mică decât pagina web indicată în greutate, greutatea reală este de 88%-90% prin pagina de web indicată în greutate.

ISTORIA MOISSANITE

În 1904, Dr. Henry Moissan a descoperit minerale într-un crater meteoritic în Arizona.A venit din spațiul cosmic și a avut aproape aceeași duritate și luminozitate ca diamantele produsă în mod natural de pe pământ.Astăzi, am fost capabil de a utiliza de înaltă tehnologie pentru a crea aceasta superba bijuterie, care permite mai multe persoane pentru a purta acest tip de bijuterii, care este accesibil și dincolo de Diamant frumos și etern.Noi producem cea mai completă gamă de diamante sintetice, C V D, HPHT și moissanite în diverse culori și încrustații în diferite tipuri de bijuterii mai mult de zece ani.

Etichete: universitatea peking, 925 sterl inel de argint, Argint 925 femei, Argint 925, inel, inel de deget subțire fată, yanhui bijuterii de argint, lekani vintage inele, hot sexy femei foto, yantra inel de nunta

Tip De Element Inele
Principala Piatră De Moissanite
Numărul De Model GMSR-015
Partea Piatra NICI unul
Fine sau de Moda Bine
Metale De Tip ARGINT
Numărul Certificatului De /
Origine NC(de Origine)
Inele Tip Verighete
Nume De Brand GIGAJEWE
Setarea Tip Penis Setare
Ocazie Logodna
Forma\model RUNDA
Gen FEMEI
Stil Clasic
CertificateType CAL

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea