FAMILIFE mașină de Tuns de Unghii Set – din Oțel Inoxidabil Slant Marginea Laterală Unghiera Set, Mari, Unghii, Unghiile de la picioare Clippers S

57.31lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

※Unghii perfecte Tunderea:FAMILIFE mașină de tuns de unghii setul contine unghiera, toe nail clipper & oblice unghiera si vin cu un negru mat, cutie cadou de staniu, este perfect pentru a lua cu tine în geantă atunci când sunteți în deplasare, în orice moment și în orice în cazul în care acest set poate da dreptul de instrument pentru locuri de muncă. ※Ergonomic: FAMILIFE Nail Cutter Set folosind confortabil, forma ergonomica pentru maneta, astfel încât nu aveți nevoie să sape mâinile în marginile; De palete curbate marginea crea cel mai potrivit de-a lungul formă de cuie, puteți tocmai tăiați unghiile și unghiile de la picioare. ※Robust din Oțel Inoxidabil: FAMILIFE set Manichiura cu robust din aliaj de zinc inoxidabil, oțel de precizie lame și Anti-Alunecare manetei pentru a preveni îndoire și alunecarea problema. ※De ras Lame Ascuțite: După repetate ascuțire și lustruire, lama marginea mașină de tuns de unghii este complet aliniat și face lama foarte ascuțită, și cuiul este neted după fasonare, fără a rupe sau zig-zag de unghii. ※Un Cadou Surpriza Pentru Iubitul Tău, De Familie,Prietenul:Oțel Inoxidabil kit manichiura-ar face un cadou ideal (festival, aniversare, zi de naștere, de căsătorie) pentru familie și prieteni.FAMILIFE Set Manichiura - Rafinat din Otel Inoxidabil, Durabil,rezistent la Coroziune,Ascuțită,Tare Și Durabil.

✔ Kit manichiura poate satisface nevoile de zi cu zi, să aibă grijă de unghii și unghiile de la picioare, face fata cu usurinta si confort. ✔FAMILIFE este un producător de profesionist set de manichiura.Ne-am angajat să fabricație rafinat, durabil, portabil, confortabil și de încredere instrumente de frumusete. ✔Fiecare instrument de unghii kit-ul este fabricat de atent procesul de tăiere să asigurați-vă că acesta poate fi utilizat mai confortabil. ✔Dimensiuni mici de intretinere kituri face portabil și ușor,care este ușor de transportat,mare pentru călătorie și de acasă! ✔Frumoase caz este un mare cadou pentru tine, iubitul tău și familiile și prietenii!

Despre produsele

noi credem că va fi fericit să aibă un astfel de cadou neobișnuit.

FAMILIFE a Crescut de Aur 3 buc mașină de Tuns de Unghii Set

Noastre nail clippers set include 1x mic unghia, 1x o mare unghieră și 1xoblique mașină de tuns de unghii.De înaltă calitate din oțel inoxidabil cu elegant rose desgin a le face mai atractive și durabile.Caracteristici suplimentare de siguranță includ o speciala negru mat metal caz, este cel mai bun cadou pentru familia ta, prietenii, iubitul.Acolo este un burete de protecție groove interior, care poate împiedica de la a fi tăiate atunci când te duci pentru a obține mașină de tuns de unghii, și, de asemenea, poate preveni o coliziune între unghiera.

Etichete: nipper unghiile de la picioare, se taie pentru unghii, beone mașină de tuns de unghii set, toenail incarnate instrument, manichiura pedichiura unghii kit set, pentru unghii incarnate, mașină de tuns de unghii slant, cutter unghii, roșu unghiile de la picioare, dispenser pentru ulei de silicon

Tip Instrument De Manichiura
Tip De Element Clipper & Trimmer
Material Din Oțel Inoxidabil
Cerere Deget de la picior
Dimensiune 3pcs
Numărul De Model L0581

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea