Fruntea Xenna henna pentru sprancene set Maro, 3fl, 30 ml.

168.43lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Set "shaten" henna pentru sprancene, frunte Xenna

Browxenna-prima henna, conceput special pentru sprancene.Colorarea este păstrată de la 5 la 14 zile pe piele și până la 6-7 săptămâni pe firele de păr.Henna are proprietati terapeutice, astfel încât nu numai culori, dar, de asemenea, restabilește deteriorate sprâncene și face părul mai gros.Cumpara un set de henna pentru sprancene "shaten" este recomandat să maeștrii care lucrează cu sprancene colorat brunete, shatenok și fetele cu parul inchis la culoare.

Fruntea Xenna-cel mai bun vânzător în persistente sprancene colorat

Un set de henna pentru sprancene este suficient pentru 280 - 300 de proceduri.Nuantele pot fi folosite separat, și se amestecă împreună.În paleta de henna set pentru sprancene "conectarea" trei nuante: neutru maro, cafea rece și bogat de culoare gri-maro.

Culoare set de henna pentru sprancene brow Xenna "shaten"

Shaten #101 neutru Maro

Umbra este potrivit pentru culoare maro fete și lumină corturi.

Maro Cafea #102

Potrivit pentru fetele cu pielea rece culoare, și, în special, proprietarii de ochi căprui.Dacă se amestecă nuanta de "cafea rece" și "bogat gri-maro", pentru a primi o nuanta bogata de ciocolata amara.

Chateau #103 bogat gri-maro

Impecabil arata pe sprancene de ardere brunete și întuneric sheshenok.

Pregătirea pentru sprancene colorat Henna

Pentru a pregăti sprancene de culoare henna pentru sprancene de la kit "shaten", utilizați un sampon special, cu efect de peeling browxenna sampon.Dacă nu există nici un sampon de la mână, degresat pielea cu o înseamnă că nu conține alcool.Și de a folosi o perie speciala pentru a freca pielea.Frecarea este necesar pentru a elimina de irigare particule de piele.Pe piele pregătit henna va sta mai bine, uniform și fără lacune.

Pregătirea de henna

Se amestecă henna și 3-5 picături de soluție de minerale browxenna în non-metalice de capacitate într-un raport de 2:1. Se amestecă compoziția rezultată la coerența de sos de soia.Lăsați amestecul timp de 1 minut.

Aplicarea henna BrowXenna

Aplica henna compoziție pentru sprancene cu o perie plat.Umple spranceana forma, fără a lăsa lacune.Henna este aplicat în mai multe straturi.Cât de mult să se aplice decide maestru în funcție de rezultatul dorit.Fiecare strat trebuie să se usuce.În același timp, întreaga procedură, în medie, durează 15-25 de minute.

Eliminarea uscate de henna straturi din sprancene

Henna este eliminat printr-un disc de bumbac, umezit cu lotiune curata clar din browxenna linie.Lotiune nu doar spala compoziția, dar, de asemenea, stabilește rezultatul de colorare.Dacă nu există nici o lotiune, puteți folosi apă caldă.

Uda un tampon de bumbac.Apăsați umezit disc la sprânceană și țineți apăsat pentru câteva secunde.Lotiunea va inmuia straturi de henna, și îndepărtarea de henna nu va provoca disconfort.Începe pentru a elimina straturi uscate de henna de la baza sprâncenei (baza de spranceana este mai aproape de nas).Apoi du-te la arc și vârful sprâncenei.

Pentru mai multe informații, consultați instrucțiunile de utilizare (a se vedea alin.Ambalare atașament).

Termen de valabilitate: 24 luni de la data de producție...

Etichete: eye liner creion, pudra de henna, fard de pleoape de moda, spranceana, brow henna pentru sprancene, vopsea de păr, vopsea henna, brow henna profesionale, sprancene henna, sprancene tatuaj cu henna

Origine RU(de Origine)
Numărul De Model 216400
Cantitatea 30ml
Caracteristică
Nume De Brand browxenna
Licență De Producție 3203001009
Produs
NET WT 0.2

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea