Solar 30000mAh Banca de Putere Dual USB powerbank Impermeabil Acumulator Extern Portabil de Încărcare cu LED-uri de Lumină 2USB powerbank

39.89lei

147.71lei

-72 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini: de Urgență / Portabil Interfață de Ieșire: Dublu USB Greutate: 250g Tip Baterie: 18650 Baterie Litiu Capacitate Baterie(mAh): 30000mAh Certificare de Calitate: CE,RoHS,FCC,CCC Sprijină Energia Solara: Da Iesire: 5V/2.1 a Este O Lampă cu LED-uri de Iluminare: Da Interfață de Intrare: Micro USB Caracteristici:

De transport din Rusia

Vom coopera cu 2 depozit din Moscova, dacă alegeți pentru a navei din Rusia, atunci când plasați comanda, coletul va fi trimis de la Moscova depozit.Și în funcție de oraș, livrarea va avea 3~15 zile, în cele mai multe cazuri.

Avertisment: compania De transport va ofera 3 tipuri de livrare.Acesta conține corespondență, servicii de livrare la domiciliu și ridica-l de unul singur, în funcție de situație de transport maritim.

Metoda de livrare este decis de către compania de transport maritim nu noi.

Transport maritim din China

1. Pentru produsele fara baterie, va vom trimite prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim.Livrarea materialelor se va lua 7~21 de zile pentru cele mai multe cazuri.

2. Pentru produsele cu built-in baterie, va vom trimite prin J-NET (pentru Rusia) sau Balioilhaircare.ro Standard de Transport (pentru Rusia și alte țări).

3. Pentru băncile de putere, va vom trimite prin J-NET (pentru Rusia și Ucraina) sau Belgia Post (în alte țări).

Întrebări frecvente

1. Atunci când livrarea produsului la comanda?

Vom trimite în termen de 1-5 zile după efectuarea plății.

2. Atunci când informațiile de urmărire actualizat ?

Vă vom trimite numărul de urmărire după ce coletul a fost trimis, și informații de urmărire este mereu actualizat în termen de 3 zile

3. Dacă am anula comanda, când pot să-mi iau banii înapoi ?

Bani ați plătit este deținerea de către Balioilhaircare.ro, vei primi rambursare completă de la Balioilhaircare.ro termen de 3-15 zile după anulezi comanda cu succes.

Despre feedback-ul

Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați în avans, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve la prima dată.

De asemenea, dacă sunteți mulțumit cu produsul după ce primi și de a verifica, vă rugăm să ne dea un 5 star feedback-ul, care va ajuta alți oameni știu produs mai mult.

Apreciez feedback-ul și sprijin.

Etichete: banca de putere, 100w putere, rover bateria, powerbanks mi, banca de putere solare, băncile de putere, powerbank solar rezistent la apa, powerbank solare, 19 v putere banca, alimentat de baterie banca

De Certificare A Calității CCC
Acceptă Energiei Solare Da
Suport de încărcare rapidă tehnologie Două-mod de Încărcare Rapidă
Caracteristici Incarcator si Baterie in 1
Capacitatea bateriei 25001mAh-29999mAh
Tip Baterie Baterie Li-polimer
Shell Material Plastic
Greutate 250g
Interfață de intrare USB
PUTERILE Model s6000
Dimensiune 110*68*12mm
Este o Lampă cu LED-uri de Iluminare Da
Origine NC(de Origine)
Interfață De Ieșire Dublu USB
Nume De Brand ALLPOWERS
Tip Portabil Putere Banca
Dispozitive De Încărcare pentru Smartphone

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea