Xiaomi Bluetooth Ceas cu Alarma Termometru Digital de Temperatură și Umiditate Monitorizare Moale Lumina de Noapte 3-În-1 Lucra cu Mijia App

66.03lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Xiaomi Bluetooth Ceas cu Alarma Termometru Digital de Temperatură și Umiditate Monitorizare Moale Lumina de Noapte 3-În-1 Lucra cu Mijia App

Notă:

Aceasta este xiaomi eco-lanț produs, nu există nici un xiaomi logo-ul pe ea.

Caracteristici:

- Simplu Buttonless Design

Produsul poate fi apăsat ca un întreg, care realizează nici un buton funcție, iar operațiunea este foarte interesant.Interne de proiectare de bază de silicon are o confortabil apăsarea simt și un aspect simplu de design, care pot fi integrate în diverse locuri din casa.

- Personalizate Personalizate Ceas Deșteptător

De fiecare dată când vă conectați telefonul prin Bluetooth, timpul este sincronizat automat și puteți seta cu ușurință de timp.Puteți seta 16 grupuri de ceasuri de alarmă, și fiecare grup de ceasuri de alarmă poate fi setat pentru funcția de amânare, care este foarte simplu. 8 tonuri de apel opțional.

- Temperatura Si Umiditatea De Afișare

Folosind Elvețian Sensirion senzor, precizia de măsurare a temperaturii este de +- 0.2 grade, umiditate precizia de măsurare este de +- 2% RH, și schimbările de temperatură și umiditate sunt sensibil simțit.

- Atingeți Pentru A Aprinde Lumina De Noapte

Apăsați pe ceas deșteptător, lumina de fundal se aprinde, puteți verifica ora în mod clar chiar pe timp de noapte.

- Pentru A Regla Lumina De Fundal În Orice Moment

Intensitatea luminii de fundal poate fi ajustat în diferite perioade, și durata luminii de fundal poate fi, de asemenea, ajustate, de la complet de pe la 30 de secunde.

- Confortabil Desteapta Menajera

Cooperează cu alte Mijia echipamente pentru a realiza reglare automată a temperaturii interioare si a umiditatii.De exemplu: dacă temperatura este mai mică de 20 de grade, încălzire va fi pornit automat.

Caietul de sarcini: Material Plastic Greutate 106g Dimensiune 80.3 x 41 x 83mm Ecran de Dimensiuni 61 x 61mm Intervalul de Temperatură -9.9 la 49.9 grade Gama de Umiditate 0~99.9% Baterie 2 x Baterii AA (Nu Include)

Funcții: Alarmă 16 Set Display Data Zi / Luna / An Data de Limbă Afișaj engleză sau Chineză (Opțional) Temperatura de Suport pentru Afișaj Umiditate Suport de Afișare Bluetooth 5.0 APLICAȚIE de Control Mijia APP (Suport de temperatură și umiditate legătură cu alte dispozitive) Personaliza Repetare Alarmă Suport Modul de Amânare Funcția de Suport Durata de Iluminare de Reglare Off-On Pentru 30 de Secunde, lumina de Fundal Ajustare Luminozitate de Sprijin de Volum de Alarmă de Ajustare Suport de Alarmă de Înlocuire Suport

Pachetul Include :

1 x Bluetooth Ceas Deșteptător

Etichete: xiaomi mijia 3, pc monitor lumina, Xiaomi, 1SE, xiaomi mijia cleargrass, seeed, mijia xiaomi, youpin cleargrass aer detector, qingping, ceas deșteptător cifre

Scara 1
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Nume De Brand Xiaomi
Viteza Max Mi temperatură și umiditate monitor
Gyro xiaomi cleargrass
Numărul De Model moale mijia lumina de noapte
Origine NC(de Origine)
Canale De Control 2 Canale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea