Melao Natura Pură, Vitamina E, Ulei Esențial de Albire Rid Anti-Imbatranire Ser Hidratant Extinde Facial Skin 30Ml

38.98lei

43.32lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Caracteristică:Riduri fine, linii de hidratare de îngrijire a pielii de îngrijire a părului esență.Ingrediente:Vitamina E, ulei esential

Eficacitatea: Pielea care elimina radicalii liberi este în mod natural sănătos.Cel mai puternic capacitatea de vitamina E este de a neutraliza radicalii liberi si eliminarea radicalilor liberi cauzate de expunerea la soare, poluarea și stresul.

Protejeaza tesutul pielii.Ea poate avea grijă de rădăcini ale pielii, astfel încât pielea nu apar liniile fine și pantaloni devreme.Poate promova, de asemenea, pielea microvasculare circulație, lasa pielea

Sânge în cameră este întotdeauna luminos și curat, iar tenul arata natural si roz.Se aplică de la 4 la 5 picaturi pe fata, gat si piept, în dimineața și seara.

Prevenire imbatranire, Reduce ridurile și linie fină scapa de pete intunecate Face de colagen și elastină.tocoferol Jojoba, avocado - tărâțe de orez - lavanda - palmarosa

Nume de Brand: MELAO

Esențial Tip De Ulei: Ulei Esențial Pur

Numărul de Model:facial ulei esențial

Tip De Element:Ulei Esential

Tip:Fata de îngrijire a pielii

Numele produsului:ulei de Vitamina E

Volum: 30 ml

Gen: Unisex

Tip de piele:toate

100% natural

Organice Naturale de Vitamina E (d-alfa tocoferol), Ulei, Organic, Ulei de Tărâțe de Orez, Ulei de Avocado Organic, Organic, Ulei de Jojoba, Ulei Esențial de Lavandă, Organic, Ulei Esential de Palmarosa.

Fara alcool - fara parabeni

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Caracteristică:Riduri fine, linii de hidratare de îngrijire a pielii de îngrijire a părului esența

Ingrediente:Vitamina E, ulei esential

Eficacitatea: Pielea care elimina radicalii liberi este în mod natural sănătos.Cel mai puternic capacitatea de vitamina E este de a neutraliza radicalii liberi si eliminarea radicalilor liberi cauzate de expunerea la soare, poluarea și stresul.

Protejeaza tesutul pielii.Ea poate avea grijă de rădăcini ale pielii, astfel încât pielea nu apar liniile fine și pantaloni devreme.Poate promova, de asemenea, pielea microvasculare circulație, lasa pielea

Sânge în cameră este întotdeauna luminos și curat, iar tenul arata natural si roz.

Prevenire imbatranire, Reduce ridurile și linie fină scapa de pete intunecate Face de colagen și elastină

Direcții

Se aplică de la 4 la 5 picaturi pe fata, gat si piept, în dimineața și seara.

culoare:Transparent

Material:sticla

dimensiuni:3.8*3.8*10.6 cm

Conținutul Pachetului:

1*ve ulei facial

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Notă: 1. Vă rugăm să fie informat cu amabilitate că culorile element-ai primi ar putea fi ușor diferite de la imaginile de pe pagina de produs.Vă rugăm să înțelegeți că imaginile sunt numai pentru referință și ar trebui să facă culoarea de produsul real ca standard. 2. Vă rugăm să nu în alte scopuri decât pentru machiaj. 3. Vă rugăm să nu pune în lumina directă a soarelui sau temperatura este prea ridicată sau prea scăzută. 4. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Transporturile:

1. Va vom expedia produsele în termen de 36 de ore de la confirmarea plății(cu excepția sărbătorilor),vă rugăm să confirmați numele tău complet și corret adresa înainte de a plasa o comanda.

2. Am expediat în întreaga lume de către EMS,DHL,FedEx,E-pachete,China post și așa mai departe,suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de serviciu de la terți,dar puteți să ne contactați dacă parecel a nu ajunge în timp de asteptat,ne va ajuta să-l urmărească.

Feedback-ul:

Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil dacă nu sunt îndeplinite,vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cea mai bună soluție,dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 stele ca încurajare.

Etichete: aichun ulei esențial, ulei esential de citrice, ulei de struguri, ulei de cyperus, lemongrass, macese ulei esențial fata, ulei esențial pur, ofs natura pură esențiale, legal ulei de masline extra virgin, Ser

Nume De Brand LAIKOU
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea