Naturale De Jad Scrumiera Living Home Office Scrumieră De Masă De Ceai, Cu Un Decor Studiu

363.38lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Materiale și tehnologie

Alegere materiale naturale de jad, design și text este sculptat în sus, suprafața este netedă și rafinat, jad transparent luciu.

Informații despre produs

Brand: Shi Yun Fang Denumire: Scrumiera Dimensiune: 160 mm în diametru Greutate: aproximativ 500g Produse: Guangzhou, China Material: jad prime Nostru scrumiera poate fi folosit ca o scrumiera sau o scrumiera pentru decor.

Prune floare de design

Plum blossom este foarte frecvente în China.Ea are mai multe sensuri.De exemplu, plum blossom simbolizează noblețea și curățenia.Oamenii privire plum blossom ca primul dintre cei patru domni printre flori și unul dintre cei trei prieteni de rece a anului, deoarece nu concura cu flori, dar doar flori de propria frumusete în vântul rece singur.Plum blossom implică puternic, "Rece prune ao Xue" este foarte potrivită pentru plum blossom corpului.

Orhideea design

Orhidee implicația este elegant, nobil, patriotice, neabătut, este cunoscut ca floarea de domn.

Bambus design

În tradiția Chineză, bambusul simbolizează rezistența, longevitatea, fericirea și adevărul spiritual în viață.

Crizantema de design

În tradiția Chineză, bambusul simbolizează rezistența, longevitatea, fericirea și adevărul spiritual în viață.Crizantema cu experiență, vânt și îngheț, avea un tenace vitalitate, de înaltă integritate, pentru că tao Yuanming ales crizantema în est lane, astfel crizantema, a primit titlul de "pustnic în floare".

Acest produs este luat din naturale de jad, rădăcină, cereale, crack, azbest și diverse de culoare în interior și de suprafață sunt formate în mod natural, care este martor de proprietățile naturale de jad.Dacă vă deranjează, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

Ambalare

Etichete: piatra de opal, tava de cenusa, studiu de birou de masa, mobilier birou, tava de cenusa creative, card de împingere, epoxidice masă scrumiera, tava de cenusa in aer liber, 5g scoop, portabil scaun cu rotile

Material Piatra
Origine NC(de Origine)
Forma RUNDA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea