5pcs din Otel Inoxidabil Anti-Static Geană Pensete set de scule Cu Piele de Caz Altoire de Extensie a Genelor Pensete Spranceana Forceps

40.30lei

46.33lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5pcs din Otel Inoxidabil Anti-Static Geană Pensete set de scule Cu Piele de Caz Altoire de Extensie a Genelor Pensete Spranceana Forceps

Caracteristică: 1.Materialul Superior-a Făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil chirurgical, extrem de durabil, nu este ușor de rugină, se deformeze și să dispară.

2.Design Ergonomic Cu maner ergonomic, se potrivește confortabil în mână, asigura o prindere fermă și o precizie extreme în timpul tratamentului.

3.De înaltă Performanță-Perfect pentru selectarea, izolarea si ridica genele, funcționează bine pentru manevre în orice direcție sau unghi cu amendă de sfaturi.

4.Scopul Pensete-Conceput pentru prindere ușoară a mai multor fire de par din tava.Vârful unghiului este perfect pentru selectarea unui individ bici sau separă genele naturale.

5.Utilizate pe scară largă-Pot fi folosite pentru uz casnic sau uz profesional.Un mare cadou pentru prietenul tău, echipamente sigur fie un machiaj perfect.

Informații:

Material: otel Inoxidabil

Domeniul de aplicare: ochi

Utilizarea produsului: altoire gene

Ambalare Listă:

5pcs Extensie a Genelor Instrumente

Etichete: aur instrument, pincet, instrument vaper, eye lash extension pensete, pensa sprancene, Extensie gene penseta, geană instrument, corolla pensete caz, planta foarfeca, ts pensete

Nume De Brand roșu dieny
Numărul De Model 5pcs de Extensie a Genelor Pensete Kit
Extensie Gene Cosmetice Din Oțel Inoxidabil Geană Pensete
Spranceana Forceps De Extensie A Genelor Machiaj Instrument
Altoire De Extensie A Genelor Pensete Geană Pensete Set De Scule Cu Piele De Caz
Material Din Oțel Inoxidabil
Dimensiune 1 set
Tip Inox Anti-Static Geană Pensete Tool Kit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea