Portabil Animale De Companie Transport De Ieșire Geantă De Mână Cu Reglabil Curea De Umăr Singur Husă Pentru Sugar Glider Hamster Squirrel Animale Mici

41.75lei

52.19lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Acesta este un must-have pentru mic proprietar de animale de companie pentru realizarea șobolan, hamster, șoarece, veveriță, chinchilla, și alteanimale similare.

Animale de companie la pachet kit fermoar pe partea din sac,usor de utilizat.De pluș cald în interiorul peșterii oferă un confortabil "doarmă și să se ascundă" compartiment.

Catarama reglabil pe curea va fi mai convenabil de a transporta și de a ușura greutatea de umăr.

Există un buzunar în partea de jos a sac de transport, animale de companie.Atunci când vremea este rece, puteți pune un corp mai cald pentru căldură.

Diamant de Catifea țesături cu ochiurilor de plasă respirabil ,pet sac de transport, este moale, acesta nu va strica pentru animale de companie și suficient pentru a fi vizibile.

Spre deosebire de pisica, câine,aceste mici animale de companie doar stau în cușca lor ei nu știu cât de minunată este lumea afară din casă .Acum le puteți lua pentru a explora lumea uimitoare cu acest operator de transport într-un mod sigur.

Ajută reduce plictisesc și de a elimina cușcă de stres.Da animale de companie mici, un loc sigur si confortabil, mai ales potrivit pentru iarna.

Nu-ți fie frică de animale de companie în sac simt înfundat.Produsele noastre nu sunt toate închise de proiectare,există o priză acoperite cu plasă de plastic.animale de companie în sac se pot inca bucura de peisajul exterior.

Păstrarea animalele de companie în condiții de siguranță și bine îngrijit poate oferi atât tine si animalul tau de companie o lungă și fericită experiență!

Caietul de sarcini:

Materiale De: Diamant Catifea

Culoare: Gri

Greutate: 75g

Dimensiune:17*12*11cm / 6.69*4.72*4.33 cm

Pachetul Inclus:

1 x Sac de Transport, animale de Companie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: hamster ușa rucsac, lol hamster rucsac, molle umăr husă, hamster, cusca gerbil, pisici mici purtător de companie, pentru hamster casa, sac rc, mici de carton purtător de companie, hamster transport

Material Diamant de catifea
Numărul De Model 1 x Sac de Transport, animale de Companie
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea