4BUC Masina de Zapada Perie Îndepărtarea Extensibila Racletă de Gheață și a schimbat foaia Detașabilă Zăpadă Mover Cu Lustruire Prosop Instrumente de Curățare

62.10lei

77.63lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

【Ține-ți facă rău și uscat】: Mănuși va menține mâinile uscate în timp ce de compensare zapada pentru masina ta.manusa de suprafață este o tesatura Oxford,pentru a Preveni gheață, zăpadă și apa să pătrundă în trupa încheietura mâinii atunci când cureți gheața de pe parbriz.

【De îndepărtat zăpadă, lopată de zăpadă, perie de design】: Zăpadă poate fi scos din vehicul, din mai multe unghiuri.Racletă de gheață e de ras Gheață design vă ajută să vă sparge Gheața și de a elimina zăpadă sau Gheață.De îndepărtat zăpadă, lopată de zăpadă, perie de design,zăpadă racleta este foarte Acest mic 41cm racletă de gheață este suficient de mic pentru a se potrivi în interiorul ușa de la mașină sau torpedo, în loc de viguros în jurul valorii de spate sau portbagaj.

【QUILTED FLEECE CĂPTUȘIT RACLETĂ de GHEAȚĂ】:interiorul mănușii este foarte moale lână flanelă,lopată de Zăpadă zăpadă pensula Fabricata din material durabil și rezistent la intemperii plastic din polietilenă că e de sticlă în condiții de siguranță.

【Spuma confortabil de Prindere】: Gros și Confortabil Spuma de Prindere,Ușor de a controla și preveni alunecarea atunci când este utilizat .

Specifiction:

Nume: Mașină De Zăpadă, Racletă De Gheață

Tip:Cu Mănuși

Dimensiune: 32* 22* 5 CM (Poate fi extins la 56CM)

Material: ABS+EVA+tub de Aluminiu+Fleece

Avantaje: gheață lopata este echipat cu detasabila mănuși, care poate proteja mâinile în timpul iernii rece.Perie arbore a fost îmbunătățit pentru a utiliza fier de materiale și nu se va rupe chiar și în vreme rece.Lopata zapada foloseste cele mai bune materiale de plastic, astfel încât să puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp.

Nume: 100ml Dezaburire Agent

Material:agent de Dezaburire

Funcția: Anti-ploaie, Anti-ceață

Principiul:Dezaburire agent poate Sticlă de formă Strat Hidrofob, formează un strat de nano-strat Hidrofob pe suprafața de sticlă auto.Are o apă repede-îndepărtarea funcție, permițându-picăturile de apă să alunece ușor și clar linii de perspectivă, care îmbunătățește semnificativ siguranța de conducere în ploaie și ceață zile.

Nume: Masina De Curățare Prosop

Dimensiuni:30*30CM

Culoare:Galben si Gri

Pachetul Include:

4BUC/1Set: 1buc Dezaburire Agent și 1buc Masina Zăpadă, Racletă și 1buc Mănuși și 1buc Prosop

Etichete: suzuki fork extensie tub, direcție tub extender, motocicleta furculita acoperă tub, canelate tub furca, racleta vopsea, racleta vopsea instrument, racleta faianta, tub de carbon extender, racleta podea, placa racleta

Articol Diametru 0cm
Articol Greutate 0.3kg
Numele Modelului Racletă De Gheață
Extern De Certificare De Testare CCC
Element De Lungime 32cm
Caracteristici 2 Anti-ploaie/Anti-ceață
Caracteristici Speciale Lopata de zapada/Snow zdrobitoare/Lopata de gheață
Caracteristici 3 Ține de cald
Lățime Produs 22cm
Tip De Element Paint Cleaner
Origine NC(de Origine)
Înălțime Element 5cm
Nume De Brand Audew
Tip De Material ABS și EVA și tub de Aluminiu și Lână
Caracteristici 1 Cost-eficiente Costum
Element De Volum 100ml

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea