Flanel Pătură A Dat Fiicei Mele Un Cadou De La Mama Mea Și Bunica Pătură Plic Ține Cald În Toamna Și Iarna

93.07lei

163.31lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Flanel Pătură A Dat Fiicei Mele Un Cadou De La Mama Mea Și Bunica Pătură Plic Ține Cald În Toamna Și Iarna

Puncte: 1、1. Cadoul Perfect: Ca un cadou perfect pentru fii, fiice, nepoți, acest super-moale flanel pătură este special conceput pentru cadouri personale pentru fiii, fiicele, nepoții și nepoții de la mame și bunici.Scopul acestei pături este nu numai de a aduce caldura, dar, de asemenea, pentru a aduce un sentiment de zâmbet, curaj și dragoste.

2、2. Material moale si Confortabil: Flanel, moale si confortabil, de înaltă calitate, super-moale fibre de poliester tesatura, cu anti-alergica de bumbac imprimare, acesta are o culoare frumoasă, intensitatea, chiar și după spălare.

3、3. Funcționale și Decorative: Această pătură de lână este foarte potrivit pentru picnicuri în parc, sniffing în timp ce ma uit la TV, de relaxare pe canapea sau ca un pat elegant capacul.Ele sunt foarte potrivite pentru utilizarea în interior și exterior.Ele pot oferi continuu căldură în toate anotimpurile, mai ales că este de camping și picnic.

4、4. Dimensiunea reală: Dimensiune: aproximativ 150*220cm/59.06*86.61 inch, este foarte potrivit pentru utilizarea în interior și exterior pentru a furniza continuu căldură în fiecare sezon.

5、5. Ușor să se Spală la Mașină: se spală la Mașină rece, uscat la foc mic.Evita încălzire directă.Nu folositi inalbitor.Acesta este fabricat din shrink-material rezistent.

Caracteristici:

1. Cadoul Perfect: Ca un cadou perfect pentru fii, fiice, nepoți, acest super-moale flanel pătură este special conceput pentru cadouri personale pentru fiii, fiicele, nepoții și nepoții de la mame și bunici.Scopul acestei pături este nu numai de a aduce caldura, dar, de asemenea, pentru a aduce un sentiment de zâmbet, curaj și dragoste.

2. Material moale si Confortabil: Flanel, moale si confortabil, de înaltă calitate, super-moale fibre de poliester tesatura, cu anti-alergica de bumbac imprimare, acesta are o culoare frumoasă, intensitatea, chiar și după spălare.

3. Funcționale și Decorative: Această pătură de lână este foarte potrivit pentru picnicuri în parc, sniffing în timp ce ma uit la TV, de relaxare pe canapea sau ca un pat elegant capacul.Ele sunt foarte potrivite pentru utilizarea în interior și exterior.Ele pot oferi continuu căldură în toate anotimpurile, mai ales că este de camping și picnic.

4. Dimensiunea reală: Dimensiune: aproximativ 150*220cm/59.06*86.61 inch, este foarte potrivit pentru utilizarea în interior și exterior pentru a furniza continuu căldură în fiecare sezon.

5. Ușor să se Spală la Mașină: se spală la Mașină rece, uscat la foc mic.Evita încălzire directă.Nu folositi inalbitor.Acesta este fabricat din shrink-material rezistent.

6. Un cadou perfect pentru fiica mea, aducând zâmbetul, de curaj și de sentimentul de iubire.

7. Pentru a aduce mai respirabil și senzație de lumină, se poate menține corpul cald.

Caietul de sarcini:

Material: flanel, fibre de poliester (poliester)

Dimensiune: aproximativ 150*220cm/59.06*86.61 inch

Greutate: aproximativ 920g

Lista De Ambalare:

Pătură*1

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după plăti comanda, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau Curier sau Privat Linie.Putem furniza numărul de urmărire.

Element mai puțin de 2KG este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt livrare Expres.

2. Ne va livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Noi trimitem doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine Asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul:

Etichete: mama și fata lung, toamna bucătărie, pătură de canapea, Cămașă Flanel, cadou de bunica, bunica a fi cercevea, pătură pentru fiul meu, cadou mama, Pat Pătură, familia crăciun pijama 2018

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea