Uxcell 20buc Cortina Pista Role Aliaj de Zinc Și de Plastic, Draperii Feroviar Alunecare Planor pentru 12mm Windows Perdea de Duș Piese

16.35lei

18.17lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

* Acest tip de roți transportatorii sunt potrivit pentru perdea urmări.Transportatorii trece cu ușurință de la piesa la piesa si la deschis la închis.

* Roți de Plastic sunt liber de rulare și să alunece ușor în cale.Materialul are puternice de mediu adaptabilitate, ele sunt potrivite pentru utilizarea într-un loc umed.

* Pentru perdele plisate cu pin cârlige, doar introduceți codul pin cârlige în orificiul de pe partea de jos a transportatorului.Pentru perdele cu garnituri sau bucle pe spate, trebuie doar să adăugați cârlige.Să stea panouri plate sau tija de buzunar perdele, utilizați pinch clipuri și de a face propria ta creație.

* Ideal pentru pentru organizarea cortina panouri, separatoare de cameră, draperii, curățat, și baldachine.Utilizate pe scară largă în ferestre, dulapuri, dormitoare, birouri, restaurante, usi glisante, etc.

Etichete: antic cortina, finial, cortina piesa planor, spuma de avion, naționale draperii, fxx, roată role de plastic, perdea de usa, draperie, perdea de planor

Tip Window-Dressing Hardware
Nume De Brand UXCELL
Material Aliaj de zinc
Numărul De Model Draperie Feroviar Alunecare Planor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea