Negru GPS Auto Tracker 5 - 10m Precizie GPS GSM/GPRS de Urmărire Dispozitiv de Control de la Distanță Auto Vehicul motocicleta gps de localizare

138.62lei

187.35lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Caracteristică:

- Suport atât GPS / GSM stația de poziționare moduri.

- Suport SMS / GPRS / Internet rețea de transfer de date

- Suport GPRS on-line și linia re-conectat în mod automat.

- Suport de lucru pe baza existente GSM/GPRS rețea

- Suport pentru configurare de la distanță terminal.

- SOS de alarmă.

- Suport pentru punct-la-punct, punct la grup,grup-pentru a-grupul de monitorizare.

- Set mai multe funcții de securitate, de poziționare, de monitorizare, de supraveghere, alarme de urgență și de urmărire în toate elementele sale.

- Control de la distanță pot fi utilizate în și dezarma

- Control de la distanță vehiculul ulei și circuitul

- Conectați-vă vehiculului original anti-furt sau un senzor de vibrații, și telecomanda alarma

- Asta purcnase este în timp real GPS vahicle tracker conduce includ cele mai recente software-ul tracker GPS.

- Nici un Contract, nici o taxă de activare, nu software-ul taxa de utilizare.

- Poate controla de la distanță masina de putere și ulei

- Mai multă siguranță și confort, de (care rulează pe un calculator personal) control de la distanță software-ul poate tăia vehicul ulei și circuitalso pot fi conexiuni vehiculului original sunt senzori de vibrații și de automobile usa comutator de control.

- Acesta vă poate ajuta să urmăriți de ceva, cum ar fi masina, barca și alte vehicule în timp.Nu va faceți griji despre a le pierde pentru totdeauna.

- Este de lucru pe baza existente GSM/GPRS rețea și GPS sateliți, acest produs poate localiza si monitoriza orice obiective îndepărtate prin SMS sau internet.Vă rugăm să vizitați magazinul meu să-l cumpere acum.Funcții principale:

- Poziționare și de Urmărire: Prin intermediul on-line Platformă de Poziționare sau telefonul mobil pentru a localizează la ori, și pentru a obține statutul de lucru.Puteți alege Poziționarea Platformei de unul singur.

- De declanșare de Alarmă de Urgență: atunci Când există o urgență s-a întâmplat pe vehicul, puteți pune pe buton și instalat unitatea va trimite alarma la numerele autorizate.

- Controlul de la distanță de petrol și circuit: aveți posibilitatea de a controla de ulei și circuit prin intermediul unității de SMS-uri oriunde și oricând.

- Monitorizarea de la distanță: În oriunde și oricând, la numărul de telefon în unitate, atunci când se conectează, puteți monitoriza sunetului în jurul valorii de 5 metri.

- Mișcarea Alertă: Trimite SMS la unitate pentru a începe mișcarea funcția de alertă.Atunci când vehiculul este în mișcare, unitatea va trimite mișcare alertă pentru toate numerele autorizate.

- Depășirea vitezei de Alertă: Trimite SMS la unitate pentru a începe mișcarea funcția de alertă.Atunci când vehiculul este supraturarea motorului, unitatea va trimite depășirea vitezei de alertă pentru toate numerele autorizate.

- Geo-gard: configurarea unui geo-gard pentru ca unitatea să restricționeze mișcările într-un district.Unitatea va trimite mesajul la toate numerele autorizate atunci când se încalcă district.

- Reporniți aparatul: Trimite SMS-uri la cv-ul implicit de unitate.

- Auto Track: puteți configura piesa auto prin SMS sau on-line platformă de poziționare.

- Statistici kilometraj: ACC verificare; taierea de putere și de alarmă.

- Compatibil cu originalul anti-furt de alarmă: Se va trimite SMS-uri de alarmă după original, anti-furt de alarmă de avertizare.

- Modifica IP-ul si Portul de Protocol de Comunicare pentru diferite on-line platformă de poziționare Urmări prin SMS de pe telefonul dvs.:

- Ia un SMS, inclusiv: Lat/lon, viteză, timp remainning baterie și un link făcând clic pe care va fi condus la Google.

- Harta de pe ecranul telefonului, puteți vedea în mod clar în cazul în care dvs. de urmărire țintă este.Aplicații:

- Poziționare globală

- Monitorizarea în timp Real

- Vehicul de localizare

- Calendarul de urmărire

- Taierea de putere și oli de control de la distanță

- Vehicul de închiriere / gestionare a Flotei, etc. CUM funcționează:

- Pur și simplu introduceți o cartelă sim GSM în unitatea GPS.Ori de câte ori ai sunat la unitate se va răspunde cu coordonatele locației sale printr-un mesaj SMS.Apoi, puteți utiliza aceste coordonate pe orice software de cartografiere (de exemplu google-earth), care vă va arăta exact unde se află unitatea.

- Cu un pic de configurare, puteți avea, de asemenea, dispozitivul pentru a trimite datele direct la un calculator prin GPRS și afișa locația pe o hartă cu pachet de programe pentru timp real de urmărire locație.Desigur, puteți controla vehiculul dumneavoastră prin intermediul software-ul nostru.

- Pentru instrucțiuni mai detaliate, puteți să faceți clic pe link-ul următor pentru a vedea meniul

- Meniul General (General setup și de urmărire prin SMS)

- Meniu pentru PC-ul Aplicație de Urmărire Culoare: Negru Pachetul include cabluri 1x 1x antena gsm 1x microfon 1x telecomanda 1x releu 1x CD cu software manual de limba engleză 1x antena GPS

Etichete: alarma gsm, gps motocicleta yhamaja, gp tracker, bicicleta gps traker, traker, tracker d, gsm motor controller, tracker, bicicleta hartă gps, amplificator gsm telefon

Numele Modelului gps traker
Afară De Putere Alte
Element Dimensiune 9x6x3cm
Modulul Gps Da
Numărul De Model CZ_GPS_605
Nume De Brand AOVEISE
Tensiune 5V
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Specială Control De La Distanță
Dimensiunea Ecranului Sub 2 Cm
GPS tip GPS Tracker
GPS-ul locul de Amplasare Geografică Europa
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea