Elegant portabile high-end difuzor Bluetooth audio de calitate bună, fără fir, difuzoare duale

127.93lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Suport disc U AUX card de redare, funcția de radio FM, BT5.0 sprijină pe două canale stereo Difuzor tip: portabil funcția de Redare: MP3-Conectivitate: Bluetooth, cablu difuzor (audio cablu) metoda de Comunicare: audio cablu Audio cu diviziune în frecvență: frecvență completă Difuzor tip: portabil Putere de alimentare: baterie reîncărcabilă Model: X6 putere de Ieșire: 5W Suport card de memorie: Da Culoare: negru alb rosu albastru material: plastic Sunet dimensiuni: 14.8*10.5*8.5 cm produs conținut: 1*Difuzor 1 *cablu Audio 1 *cablu de Încărcare 1 *manual de Instrucțiuni Notă: Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea de obiecte din imagine pentru a fi ușor diferite de la elementul real.

FAQ Când vom trimite comanda?După ce primim comanda dumneavoastra, va vom trimite comanda dvs. în termen de 72 de ore. (Cu excepția sărbătorilor) Despre pachet Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere.Vom folosi anti-vibrații pachetului, în scopul de a se asigura că pachetul poate fi în condiții de siguranță livrate la tine.Deci, nu vă faceți griji.Cât timp ia pentru mine să primesc pachetul?Ne folosim de co-operative logistică, a promis timpul de livrare este de 15-90days, dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile, va vom oferi o rambursare sau trimite comanda ta din nou.Banii dvs. este în siguranță.Ce se întâmplă dacă am primit un produs de eroare sau daune?Dacă primiți un produs de eroare sau daune, vă rugăm să ne contactați imediat, vom răspunde rapid și de a oferi o soluție, veți obține o rambursare sau servicii de înlocuire.Despre service în garanție.Am promisiunea de garanție de Un An și vom repara gratuit (ar Trebui să păstreze elemente, fără a detașat),acuzat de a se întoarce și reshipping ar trebui să fie plătite de către client.Despre feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ.Vă rugăm să ne informați imediat, va vom oferi cele mai bune servicii și soluții.Vă Rugăm Să Rețineți : 1. Vă rugăm să completați în numele tău COMPLET și adresa COMPLETĂ, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și Țară.Și cumpărător rus te rog trimite-ne numele tău complet, care este foarte important. 2. Suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de servicii terț, dar în cazul în care parcela nu se poate ajunge după livrare protecție, vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să-l urmăriți și să vă dea o mulțumit de răspuns. 3. Când Coletul vine , pls Verifica față în Față și să Semneze Pentru ea.

Etichete: difuzor fără fir, 25mm difuzor, hivi, audio auto, amazon boxe bluetooth portabile, difuzor subwoof, hopstar, metal piscină, rack hifi, produsului difuzor

Inteligent Asistent Personal NICI unul
Difuzor Tip Portabil
Caracteristică NICI unul
Ecran De Afișare No
Funcția De Redare mp3
Sursa De Alimentare Baterie
Suport Card De Memorie Da
Gama De Frecvențe 45Hz-20KHz
Audio Crossover Full-Range
Material Plastic
Sprijin APP No
Comunicare Linie Audio
Cabinetul Material Plastic
Control vocal No
Canale 2 (2.0)
Putere De Ieșire 5W
Baterie Da
Built-in Microfon No
Numărul de Carcasă Difuzor 1
Rezistent la apa No
Numărul De Model X9
PMPO 7W
Control De La Distanță No
Nume De Brand SIAOEL

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea