1 buc noi DC 3V 7KV 7000V de Înaltă tensiune Generator de Impuls Pas Modul de Alimentare cu tensiune ridicată step-up 7000V ping

29.03lei

31.55lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs

Noi DC 3V 7KV 7000V de Înaltă tensiune Generator de Impuls Step-up Modul de Putere

Descriere:

Integrare internă folosind rășină epoxidică încapsulare de generator de inalta tensiune.Booster-circuit între cele două straturi grila produce aproximativ 7 kv tensiune înaltă .curentul este mai mic decât 10 microamps, inofensiv pentru om și animale.

tensiune de intrare:DC 3V

tensiune de ieșire: despre 7000V în Afara dimensiune:41 *24 *17( lungime * lățime * înălțime) ( mm )

Pe termen scurt conectați tensiunea de intrare, pozitive se conecteze la linia roșie , linia albă conectați la borna negativă a bateriei ;

pe termen lung, de ieșire de înaltă tensiune

Notă : de înaltă tensiune, module ar trebui să evite utilizarea de energie electrică de înaltă tensiune fără sarcină . (Puterea trebuie să fie reglat la o distanță corespunzătoare de înaltă tensiune de ieșire de linie , capacitatea bateriei este proporțională cu distanța și utilizarea de înaltă presiune cu arc ( nu o tensiune cât mai mare posibil , trebuie să furnizeze suficient curent ) .Test Experimental de arc distanta de la scurt la lung , să nu depășească valoarea maximă de arc distanta de energie electrică, de energie nu pot fi eliberate din cauza de înaltă presiune , se poate deteriora cu ușurință module. )

Pachetul inclus:

100% BRAND NOU de ÎNALTĂ CALITATE\\\\

1buc DC 3V 7KV 7000V de Înaltă tensiune Generator de Impuls Step-up Modul de Putere

Plata

Acceptam plata care Balioilhaircare.ro poate accepta, Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale .

Toate cardurile de credit sunt acceptate,și am primit-o in 24 de ore.

Plata trebuie să fie primite în termen de 10 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

Transport

Am expediat în întreaga lume,pe comanda au un număr de pistă.

Primar avantaje competitive:Asia/spre sud America/Europa de Est/orientul Mijlociu/Africa/Europa de Vest,și așa mai departe.

Inainte de a cumpara,vă rugăm să asigurați-vă că Balioilhaircare.ro și alibaba adresa este corectă.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.

Dacă mărfurile mai puțin de 1,5 Kg,livram prin China Post Air Mail sau prin HK Post Air Mail.Nava în întreaga lume, în termen de 12-24 de ore după plata finalizat primit,ajunge la mai multe destinații.

Toate comenzile vor fi expediate prin International Airmail serviciu, cu excepția cazului special a fost convenit de către vânzător!

De garanție și Returnare

De 12 luni de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Cumpere cu încredere

Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător "

Etichete: modulul 3v 7kv, hf118f, 24v dc cu releu, 3v dc 1000kv, Linie, boost dc, boost converter 5v 12v, mare voltag, dc-dc step up, 3v boost

Proteja Caracteristică Sigilat
Greutate Pachet 0.100kg (0.22lb.)
Numărul De Model 7KV modul de putere
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Dimensiune Subminiature

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea