HobbyWing EZRUN 2030 12T 7800KV 18T 5200KV motor fără perii + 18A ESC combo pentru RC 1/16 masini de upgrade

144.48lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ESC caietul de sarcini 1.1 Ieșire: Continuă 18A, izbucni 50A. 1.2 Intrare: 4-9 celule NiMH/NiCd sau 2-3S LiPo. 1.3 BEC: 6V/1A (Liniară modul de built-in BEC). 1.4 Rezistenta: 0.01 Ohm. 1.5 Motor Suportate: Sensorless Brushless Motor. 1.6 Potrivit Motor: * Nota #1 Cu 4-6 celule NiMH/NiCd sau 2S LiPo: Pe Drum: mai than12T, Off-Road: mai mult de 8T; Cu 6-9 celule NiMH/NiCd sau 3S LiPo: Pe Drum: mai mult de 18T, Off-Road: mai mult de 24T; 1.7 Potrivită Mașină: 1/18 on-road sport. 1.8 Ventilatorului de Răcire: Nu sunt incluse. 1.9 Dimensiune: 31.5 mm(L) * 27.5 mm(W) * 15 mm(H). 1.10 Greutate: 19g (Fără fire)

Despre noi bine ați venit la Rayspeed RC magazin!Suntem un grup de entuziaști RC noi înșine, așa că ne-am înțelege nevoile dumneavoastra.Fiecare și fiecare dintre produsele noastre este de 100% autentice, și direct de la brand original companie, de aceea va garantam cea mai bună calitate și cel mai mic preț posibil.Situat în Shenzhen, China, lumea e mai concentrată în regiunea de RC producatori, suntem capabili de a împărtăși cu tine toate tipurile de RC elemente legate, helis, avioane, masini, barci, drone, îl nume.Dacă sunteți în căutarea pentru ceva special, care nu este listat în magazinul nostru încă, nu ezitați să lăsați-mi un mesaj, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.BTW, acest lucru este mai mult decât un magazin de-a face cu, ne-ar plăcea să fac un DIY de lucru pentru tine, cum ar fi schimbarea, lipit conectori, fac teste, ceva de genul asta, sau putem chiar personaliza propriile produse, datorită fabricarea resurse.Livrarea va fi făcută în termen de 3 zile lucrătoare, atunci când plata este confirmat, oferim transport gratuit în întreaga lume cu valabilă tracable numere de urmărire (pentru comenzi cu nu mai puțin de 5usd sumă), în general, prin China Post Aer Înregistrat Mail, aka snail mail :-), care durează aproximativ 10-45 zile, în funcție de eficiența de lucru ale țării dumneavoastră a vămilor, și te rog, nu fi surprins dacă este nevoie, chiar mai mult în timpul sezoanelor de vârf, răbdarea ta este de apreciat.Cu toate acestea, vom oferi, de asemenea, în regim de urgență express servicii, cum ar fi EMS, DHL, UPS, Fedex, etc, contactati-ne pentru a verifica cât de mult plus costul de transport maritim trebuie să plătească pentru a obține elemente urgente acum.Oferim un pachet complet de servicii pentru clienți, garantie, returnare și rambursare politici, bla, bla, bla, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând dacă aveți orice quesiton.Ceea ce ne dorim este pace în lume, nu mai mult de foame, toată lumea e fericită, și, desigur, de 5 stele, feedback!

Etichete: motor fără perii, rc auto motor fără perii, rc ubec, hobbywing motor, 24v motor fără perii, rc masini fara perii, brushless combo rc, 270kv motor, masina rc 10 esc, heli motor fără perii combo

Dimensiune 20*30 mm
Upgrade Componente/Accesorii motor & ESC combo
RC Piese si Acc Motoare
Material Metal
Patru-wheel-Drive Atribute motor & ESC combo
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Motor
Instrument De Consumabile motor & ESC combo
Parametrii tehnici Valoarea 6
Pentru Un Tip De Vehicul Masini
Nume De Brand hobbywing
Numărul De Model EZRUN 2030 motor + 18A ESC combo
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea