Humidor din Lemn de Cedru Capacitate Mare de Trabucuri Cutie crema Hidratanta/Cabinet HH-116

202.29lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pls va rog frumos constată că coletul vine fără țigară.Noi nu acoperă nici costul de transport maritim în cazul în care clientul să-l cumpere de neînțelegere.

Descriere produs: Humidor din Lemn de Cedru Capacitate Mare de Trabucuri Cutie crema Hidratanta/Cabinetul de 100% de Brand nou,design Modern Brand:CIGARLOONG Aceste trabuc dulapioarele se va menține până la 30buc Trabucuri in stare perfecta.Clasic humidor includ un umidificator.Cadouri perfecte pentru Tigara iubitorii de Trabuc tine sau prietenii.

Caietul de sarcini: Material:lemn de cedru de Culoare:ca pe spectacol cinematografic Dimensiune:160*220*120mm(ca pe imaginea de mai jos) Net Greutate:Aprox 0.4 KG

Pachetul Include: 1 bucata Cutie de Trabucuri Cutie 1 BUC higrometru

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare. 2. Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel. 3. Pls va rog frumos constată că coletul vine fără țigară.Noi nu acoperă nici costul de transport maritim în cazul în care clientul să-l cumpere de neînțelegere. 4. Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați din timp.

Etichete: seturi de trabuc, cedru, caz trabuc, cutter trabuc, trabucuri cutie mare, vintage humidor cabinet, trabucuri cutie de trabucuri, cutie de trabucuri, humidor pentru trabucuri, filtru aer toyota prado

Numărul De Model HH-116
Nume De Brand CIGARLOONG
Material Lemn

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea