5pcs de Înaltă calitate vioara/chitara grosime instrumente de măsură indicator cu cadran fabrica de vânzări directe

743.27lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5pcs vioara/chitara grosime instrumente de măsură indicator cu cadran

Acest instrument a făcut din aluminiu.

Max măsuri este de 10mm grosime.

Extremă precizie cu cadran mici și mari antene incluse.top ridicarea manetei permite onu limitat de măsurare.De mână sau de sine statator.

Cumpărătorii internaționale– vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Contactați-ne: Dacă aveți nevoie de ajutor sau orice problemă, vă rugăm să da-mi un mesaj.Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta, și vă va oferi o mai bună soluție.Te rog nu deschide caz sau de a părăsi orice feedback negativ înainte de a da un mesaj.

Despre noi:

Bun venit pentru a Vizualiza elementul Meu.Eu vă va oferi cel mai bun produs pentru tine.Voi da tot ce am, clientul cel mai mic preț și cea mai bună calitate.

Veți obține transport rapid și de răspuns rapid.Toate articolele vor fi verificate cu Atenție și test pentru tine.Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții.Pot să garantez că vă va place punctul meu foarte mult.

Etichete: audi a1 cheie inteligentă, indicator cu cadran din metal, indicator cu cadran indicatoare, indicator cu cadran original, opc 1122, dial indicator indicator electronic, sfat indicator cu cadran, dial indicator indicator toki, aliaj indicator cu cadran, camera shap

Nume De Brand YIYANG
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Vioara Utilizare
Numărul De Model 1/8-4/4

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea