Luna Steaua Lampă cu LED-uri Lampa de String-Uri Lumina de Craciun Decor de Lumini de Vacanță Cortina Lampa Nunta Neon Felinar Ramadan EId Decor

32.17lei

53.60lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

Dragi prieteni, din cauza recentei epidemii, au fost prea multe colete în oficiile poștale în diferite țări.După ce coletul este livrat în mod normal, logistica informații nu pot fi găsite într-o perioadă scurtă de timp.Vă rugăm să fiți siguri că parcela este în condiții normale de transport, b ut logistica informații nu pot fi actualizate in timp.În timpul perioadelor speciale, pot exista circumstanțe speciale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Descriere Produs

Caracteristici:

100% de înaltă calitate și de brand nou

Culoare: Alb Cald, Alb Culoare

Material: LED-uri și Plastic

Alimentare: 220v UE Plug

Potrivit pentru: Expoziție de Vacanță,Decor,Decor Acasă,Lumina de Noapte,Petrecere

Dimensiuni: ca imagine

Ocazie: Ramadan Decor,Eveniment, Petrecere De Nunta De Decorare.

Funcție de Modul: 8 moduri(în mod Normal, luminos, ondulat schimbare, schimbare continuă, flicker schimba, lent flash schimbarea, schimba, vis schimbare, schimbare rapidă)

Pachetul Inclus:

1set șir led lumina

Sfaturi:

1. Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real.

2. Element de măsură de mână, ar putea fi un pic diferit.

Imagini De Produs

Detalii Produs

Shippment :

Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine.

Toate comenzile sunt, de obicei, expediate în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare după ce plata este primită.Cu toate acestea, în timpul sezonului de vârf comenzile sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data primirii exclusiv de Vacanta sau zile închis.

Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Retur :

Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.

Garanție :

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție, în cazul în care elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni, Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi, va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii s-ar Putea Nevoie pentru a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Situația de bază de depozit:

Combinate cu caracteristicile de o mare varietate de depozite, diferite bunuri, greutate și dimensiuni, proiectarea și planificarea multi-strat mansarda platforma raft s-a dezvoltat treptat de la un singur acces pentru multi-funcțional de acces, de la un singur raft categorie să o combinație de mai multe raft categorii, astfel încât să îndeplinească diversificat nevoile de stocare de clientii de e-commerce.

Ca urmare a cererii de livrare rapidă, în plus față de design-hidraulic de ridicare a platformei, glisați, de asemenea, pot fi adăugate pentru a evita care afectează viteza de livrare în caz de pană de curent.

Preveni diferite marci de mișcare, și de design specifice cutii pentru clasificare.

Feedback-ul:

Etichete: 3 decorare paște, fiul lampa, neon, lumini de neon semn, festive decoratiuni de nunta, moare perdele, lanterna led, de sex feminin semn de neon, lumina de neon semn, decor acasă

Origine NC(de Origine)
Stil Pastorală
Material Plastic
Islamic musulman
De crăciun petrecere de aprovizionare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea