300ML Esențiale Uleiuri Aroma Difuzor 5V Umidificator Electric Cereale Lemn Colorat Luminos Umidificator de Aer USB Mini Filtru de Ceață

15.11lei

22.55lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Aromoterapie Dispozitiv: Acest ulei esential difuzor este un fantastic multifunctional aromoterapie dispozitiv ca nimeni altul le-ați folosit vreodată.Ea are o mare de 300ml rezervor de apă, ușor de curățat.

2、Îmbunătățește Calitatea Aerului: În plus față de utilizările sale în aromaterapie, acest ulei esențial difuzor, de asemenea, funcționează ca un umidificator.Folositi-l pentru a îmbunătăți calitatea aerului și atmosfera din casa ta animalele de companie, să acopere mirosul de fum și proteja familia de aer excesiv de uscat, praf și mai mult.

3、Materiale de Calitate Premium: Când e vorba de premium ulei esențial difuzor, ne asigurăm că vom folosi nimic, dar de aceeași calitate premium, în condiții de siguranță și de mediu PP materiale care sunt folosite - biberoane de stat-of-the-art de producție și controale stricte de calitate.

4, Un Cadou Minunat pentru toată Lumea: Dacă sunteți în căutarea pentru un drăguț și un cadou practic, puteți opri căutarea de Acest fantastic aromoterapie ulei esențial difuzor este un grijuliu și util cadou pe care toată lumea poate fi util ca toată lumea poate beneficia de.de genul asta, e un mare hit!

5、Pachetul Include: Acest pachet include: 1 x umidificator, 1x manual și 1 x cablu USB, umidificator poate suporta ușor de funcționare.

Caracteristici:

1. Înainte de a porni, vă rugăm să asigurați-vă că există suficientă apă în rezervor, acest produs nu poate fi pornit în caz de deficit de apă.

2. Spray parte nu poate fi scufundat în apă sau clătit sub jet de apă, curățați cu o cârpă umedă sau un burete umed.

3. Se adaugă apă nu trebuie să depășească linia de plutire, astfel încât să nu se reverse, trebuie să se asigure că nu există suficientă apă în rezervorul de apă.

4. Înlocuiți rezervorul de apă zilnic pentru a se asigura utilizarea de aer proaspăt în incinta.

5. Perfect 7-culoare lumina de noapte de la acest difuzor de arome poate crea o relaxare și atmosferă romantică.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini USB umidificator

Dimensiune: aproximativ 110x115mm/4.33*4.53 inch

Greutate: aproximativ 150g

Lungime cablu: aproximativ 1m/39.37 inch

Capacitatea de apă: 300 ml

Frumusete: reîmprospătează pielea și pot fi luate ca de îngrijire a pielii, menține pielea hidratată

Decor: alege lumina iti place pentru a face camera romantic și fericit, cu parfum bun

Umidificare: umidifica aerul din camera în timpul de vară și de iarnă

Pur: neutralizează electricitatea statică

Relief: aroma terapie, scuti de stres

Lista De Ambalare:

1 x Umidificator

1 x Manual

1 x Cablu USB

Notă:

1. Ai nevoie să apăsați comutatorul din nou la fiecare două ore.

2. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: difuzor de aroma electric, sistemul umidificator acasă, burner lampă aromă, dimensiunea domiciliu umidificator, ulei difuzor lampa electrica, ulei difuzor electric portabil, lampă aromă wa, difuzor electric cu ulei, umidificator acasă, electric aromatizator difuzor

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea