2 în 1 Bluetooth 5.0 Audio Receptor-Transmițător Mini de 3,5 mm AUX Jack Stereo USB Wireless Adapter Pentru TV, PC Car Kit MP3 Căști

20.61lei

25.77lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vă rugăm să citiți urmați General Q&A cu atenție înainte de a plasa o comanda sau lăsați-ne un comentariu negativ.

Dacă aparatul nu poate funcționa normal, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând,în Loc de oferindu-ne un comentariu Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele,vă Rugăm să aveți încredere în noi,vă Mulțumim în avans.

Q1: Nu T10 Suport stereo Hifi ?

A: Da, suport stereo Hifi, 100% sunet de înaltă calitate.

Q2: de Ce eu nu pot găsi T10 în calculatorul meu?

O: atunci Când vă conectați la T10 la calculator port usb, portul usb De pe computer doar să fie folosit ca o sursă de alimentare pentru led T10. Astfel, computerul nu trebuie să-l vadă, trebuie doar să se conecteze cu PC-ul de 3.5 mm AUX cablu, astfel că va lucra pentru PC.Atunci când se utilizează pentru PC, trebuie să utilizați modul TX(lumină Roșie clipește).Apoi pereche cu Bluetooth pentru căști/difuzor.

Q3: de Ce eu nu pot găsi T10 în telefonul meu inteligent bluetooth ?

O: atunci Când utilizați T10 să pereche cu telefonul dvs., aveți nevoie pentru a confirma T10 a fost în receptor bluetooth mode (LED-uri de lumină ar trebui să fie ALBASTRU intermitent).Dacă era roșu clipește,Sa transmițător bluetooth mode ,nu modul receptor ,astfel încât nu se poate găsi în telefon.

Q4: Ce nu-mi pot asocia cu cască bluetooth ?

O: atunci Când utilizați T10 pentru a asocia cu cască bluetooth, aveți nevoie pentru a confirma T10 a fost în transmițător bluetooth mode (LED-uri de lumină ar trebui să fie ROȘU clipește).Aux trebuie să fie conectat cu PC-ul și T10. Dacă lumina era albastru clipește,sa receptor bluetooth mode ,nu transmițător , astfel încât nu se poate asocia cu cască bluetooth.

Q5: Cum de a schimba între transmițător bluetooth(lumină ROȘIE) și modul receptor(ALBASTRU deschis) .

A: apăsați Doar butonul de comutare,apoi comutați-l la modul vrei.

Q6: de Ce nu conecta cu succes,dar sa nu ai sunet?

O: În modul transmițător(lumină Roșie): Aveți nevoie pentru a utiliza cablu audio de 3,5 mm pentru a conecta TV/PC/Tableta cu KN320. A remarcat, de 3,5 mm, cablul trebuie să fie conectat în TV/PC/Tableta ieșire audio de 3,5 mm.În modul receptor(albastru deschis): Aveți nevoie pentru a utiliza cablu audio de 3,5 mm pentru a conecta Amplificator/cablu de boxe/sistem audio auto cu KN320. A remarcat, de 3,5 mm, cablul trebuie să fie conectat la Amplificator la boxe/sistem audio de 3,5 mm intrare audio.

Q7: Pot folosi pentru wireless keyboard/mouse-ul ?

O: Nu suport !!Dispozitivul nostru numai poate fi folosit ca receptor bluetooth sau bluetooth transmițător.Nu poate fi folosit ca un wi-fi/Wireless adaptor pentru a conecta cu rețea WiFi și doza nu lucra cu tastatura / mouse-ul.

Q8: Pot folosi pentru a conecta între telefon și Amplificator/cablu de boxe/sistem audio auto, etc?

A: Da ,dar ai nevoie pentru a confirma Amplificator/cablu difuzor/car audio sistem audio de 3,5 mm port de ieșire.

Q9: Pot folosi pentru a conecta între bluetooth pentru căști/difuzor și TV/PC/Tableta/CD Player/MP3/MP4 ?

O: Da.Dar ai nevoie pentru a folosi cablu de 3,5 mm plug în TV/PC/Tableta/CD Player/MP3/MP4 3,5 mm AUX port audio.Apoi conecta cu dispozitivul nostru.

Q10: de Ce atunci cand ma conectez cu T10, Sa ai zgomot sau sunetul slab ?

O: pentru că ai folosit sursa de alimentare USB poate nu este potrivit pentru T10, Aveți nevoie pentru a schimba un alt USB de alimentare și confirma USB de alimentare numai suport ieșire de 5V DC, nu se Poate susține 9V/12V sau diferite de ieșire.

Pachetul De Conținut

1x Bluetooth 5.0 Adaptor (Suport emițător și receptor moduri)

1 x 3.5 mm Cablu Aux

1x Manual de Utilizare

Caracteristici Produs:

1.Acest extrem de portabil, ușor audio fără fir transmițător și receptor este un ideal fără fir soluție audio pentru o gamă largă de situații și utilizează

2.Transmițător modul:wireless fluxuri audio de pe non-Bluetooth TV, sistem stereo de acasă, sau CD player cu Bluetooth căști sau difuzoare

3.Modul receptor: wireless fluxuri audio de pe telefon Bluetooth, tableta sau computerul dvs. cu fir stereo, difuzoare sau căști.

4.Nu există nici o baterie built-in, și este alimentat de DC 5V-interfata usb:

A. Introduce alimentare usb, lumina roșie este în modul transmisie, lumina roșie clipește atunci când împerechere, și lumina roșie este mereu pe după asocierea reușește.

B. Introduceți usb la putere pe, modul de recepție este de culoare albastru deschis, albastru clipește atunci când împerechere, lumina albastra este mereu pe după asocierea este de succes.

5.Largă Compatibilitate: Cu inclus cablu de 3,5 mm, acest Receptor Transmițător adaptor pot fi utilizate pe scară largă de pe computer, laptop, sistem home stereo, căști, smartphone, Mp3 player, CD player, etc.

Etichete: muzica atinge, extensibil cablu aux, 32mm rulment cu role, bluetooth primit, fiio cablu aux, mp3 player, Asculta Muzica, video cablu aux, audio bluetooth transmițător pentru tv, bluetooth modul mini jack

Transmițător Modul LED-ul roșu este aprins
Pistă De Sunet Dublu
Caracteristică 3 Jack de 3,5 MM Bluetooth AUX Audio Receptor de Muzică
Interfață 3.5 mm
Suport Card De Memorie No
Caracteristică NICI unul
Tip Wireless Bluetooth
Modul Receptor Lumina LED albastra este pe
Suport AAC No
Origine NC(de Origine)
Suport Apt-x No
Caracteristica 5 Suport de Dropshipping cu Ridicata și dropshopping
Pachet Da
Suport De Înaltă Definiție NICI unul
Nume De Brand Robotsky
Caracteristică 1 Transmițător Bluetooth Pentru TVHands Muzica Gratuit Receptor pentru Xiaomi
Conținutul Audio
WIFI Standard NICI unul
Dimensiuni 43*21*11mm
Caracteristică 4 wireless Bluetooth AUX audio receptor
Numărul De Model Wireless Adaptor Audio Converter
Caracteristică 2 Car Kit-Ul Bluetooth Muzica Adaptor

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea