Femei Vara Adidas Dantela-Up Doamnelor De Mers Pe Jos Pantofi De Funcționare Rotund Toe Casual Respirabil Non Alunecare Sport Pantofi Sport Pentru Femei

30.93lei

61.86lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Salut,Prietenul Meu.

Dacă sunteți de lectură acest lucru deja, atunci este absolut necesar pentru a merge la alte magazine căutând acest fermecător hotel de cizme.Da, suntem asa de siguri!!

Oferim cel mai MIC PRET puteți găsi vreodată în toate site-urile, nu doar pe Balioilhaircare.ro.Chiar dacă există unele magazine stabilirea prețului mai mic decât noi, puteți vedea trucuri de a lua o privire la metode de transport.Nu vom folosi cea mai lentă metodă de transport maritim pentru a reduce satisfactia clientilor nostri.Noi folosim doar cele mai adecvate metode în starea de rapid livrarea.

Metodele de transport pe care il folosim este nu doar cele din lista de opțiuni.Vom folosi Vânzător este metoda de transport maritim, pentru că vrem să flexibil alege cel mai rapid de transport maritim metode pentru țara dumneavoastră, care este poate fi urmărită tot drumul.Cu siguranta poate fi urmărită tot drumul.

Dacă sunteți aici pentru dropshipping, vă rugăm să ne contactați direct.Avem cel mai cuprinzător sistem cooperează pentru clienti ca tine.Mai ieftin, mai Rapid, mai Sigur, confort, personalizarea, sunt ceea ce ne poate oferi.

Etichete: mocasin femeie, murdar de pantofi, club de moda copil, pantofi de vara pentru femeie unghii, tesatura satin de mătase, plat femeie, albastru adidasi versace, femeile plută adidași, nike zoom, adidas femei

Origine NC(de Origine)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Mozaic
Numărul De Model BSSL151
Sezon Primavara/Toamna
Nume De Brand KAMUCC
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Tip De Închidere Dantelă-Up
Element De Moda De cusut
Înălțime Toc Med (3-5cm)
Branț Material Cauciuc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea