Tzero Ermetic capacele/capac pentru 901684.901 TA Termice Analizor de Probă Pan analiza Termică creuzete Roșu Thermo100pcs/lot

412.93lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Alegerea Red Termo Magazin creuzet garantează cele mai bune rezultate.

Informații

Roșu Termo din Aluminiu creuzet

Pentru a asigura eficiența de transfer de căldură între eșantion și senzorul, vă rugăm să selectați o calitate a eșantionului pan/creuzetul cu o temperatură adecvată gama să efectueze un experiment, astfel încât pentru a obține cele mai accurat efect.

OEM

Cele mai multe dintre noastre creuzete sunt produse la comanda OEM, vă rugăm să marcați în mod clar înălțime, diametru de jos, de sus diametru, grosime de perete, și orice cerințe speciale, etc. Pentru a accelera citate vă rugăm să furnizați un desen și, dacă este cazul.Vă rugăm să faceți clic pe OEM sau contactati-ne.

De retur și de Transport maritim

FAQ

Sunt originale de fabrica de acest creuzete ?

Da ,Ne sunt cunoscute pentru alumină eșantion tigăi și personalizate ceramice.Cu peste 45 de ani în fabrica de producție de DSC/TGA eșantion tigăi experiență.

Cat despre ambalaj ?

pungă +carcasa din plastic +cutie de Tablă

Câte zile pot obține bunuri ?

Vom folosi exprima de transport maritim ,normall puteți obține mărfurile de 3-10 zile .

Cât de multe tipuri de eșantion pan aveți ?

Vom păstra peste 200 de tipuri de DSC/TGA eșantion tigăi

Mai creuzet pentru TA

Povestea De Brand

Roșu Thermo este un important magazin online de înaltă calitate pentru Analiza Termică Consumabile, situat în China.Ne sunt cunoscute pentru alumină eșantion tigăi și personalizate ceramice.Cu peste 45 de ani în fabrica de producție, DSC/TGA eșantion tigăi experienta, oferim o mare varietate de creuzete, care servesc ca recipiente pentru mostre pentru măsurătorile de termogravimetrie.

Alege Roșu Termo ,obține cel mai bun rezultat !

Etichete: ipad 4 mini caz pug, simplee spații de culoare, st martin ton ceas, geantă de mână de mâner pluș, difuzoare design etsy, piza idei pillsbury, cameră de jocuri tapet, orange suzuki acoperă, piza sănătos recetas

Echivalent cu 901684.901
Tip calorimetrie diferențială mașină Termică Analizor de Probă Pan
Nume De Brand roșu termo
Material Aluminiu
DIY Consumabile ELECTRICE
Model de echipament TA Instruments T Zero Q20/Q2000/Q25/Q2500

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea