Pentru GoPro hero 9 Baterie Incarcator Rapid Inteligent Caz de Încărcare a Bateriei Cutie de Depozitare Pentru GoPro Hero 9 Camera de Sport Accesorii

18.91lei

23.66lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

【3-Canal Încărcător】 3-Canal mini USB încărcător de baterie pentru GoPro Hero 9 Negru, puteți încărca simultan până la 3 baterii, de asemenea, conceput ca o cutie de depozitare pentru a stoca bateriile.

【Potrivesc 100% cu Gopro Hero 9 Acumulatorul Original】Rapidă viteză de încărcare și conexiune constantă, asigura toate erou baterii complet reîncărcată în termen de 2 ore.Ai putea folosi Mini USB Tip-C cablu de încărcare (în pachet) sau un USB de tip C cablu pentru alimentare de la go pro încărcător.

【Încărcare în condiții de siguranță cu Multi-Protecție】Design cu multi-protecție, cum ar fi supra-curent de protecție, protecție supra-tensiune, supra-protecție de încărcare, peste-descărcare de gestiune de protecție, peste temperatura de protecție și peste protecție de putere, oferind o siguranță și de încredere de încărcare situație pentru dumneavoastră Go Pro aparat de Fotografiat și baterii.

【Clar de Încărcare Indicator luminos 】smart LED indicator previne supraîncărcarea bateriei.Lumina roșie înseamnă că e în stare de încărcare, lumina Verde înseamnă că încărcarea este finalizată.

【Compact de Stocare care Transportă Caz de Design 】Proiectat pentru a fi compact, de dimensiuni mici și ușoare în greutate, acest încărcător de baterie & storage realizarea cutie este ușor de a transporta în jurul valorii de pentru excursii.Tot praful și resturile de bateriile în timp ce, de depozitare sau de tranzit, protejeaza bateriile de la zgârieturi și deteriorări.

Caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. 3 Sloturi de Încărcare: Mini USB 3 sloturi încărcătorul poate încărca simultan până la 3 baterii.

2. Timp de încărcare: este nevoie de doar aproximativ 2 ore pentru a încărca complet 3 baterii la un moment dat.

3. Cupru Prize: realizate cu premium de cupru pentru a se asigura de înaltă performanță și stabilitate.

4. Puternic Compatibilitate: functioneaza cu TELESIN acumulatorul și Original Erou 9 acumulatorul.

5. Interfață de tip C: vă permite să putere 3-canal încărcător cu Tip-C prin Cablu.

6.Încărcare cu LED-uri Indicatori: 3 lumini LED-uri corespunzătoare la 3 sloturi individual.Ilustrație: Indica culoarea ROȘIE atunci când bateria se încarcă; Indica culoarea VERDE atunci când încărcarea este finalizată.

6. 100% în condiții de siguranță circuit de protecție.

Funcții Extinse:

Acest incarcator este conceput ca o cutie de depozitare a deține și transporta 3 baterii.

Proiectat pentru a fi compact, de dimensiuni mici și ușoare în greutate, această încărcare a bateriei & care transportă cutie de depozitare este ușor de a transporta în jurul valorii de pentru excursii.

Tot praful și resturile de bateriile în timp ce, de depozitare sau de tranzit, protejeaza bateriile de la zgârieturi și deteriorări.

Geanta de transport este punctul ideal de călătorie pentru Go Pro.Dimensiunea de încărcare cutie vă permite să stocați în rucsac, camera geanta de transport, depozitare sau bagaje de mână rucsac.

Pachetul Inclus:

1 x Încărcător de Baterie

1 x Tip C Încărcător Cablu

Note:

Observație: Pentru un echilibru și în condiții de siguranță stare de încărcare, vă rugăm să folosiți produsul de mai jos de 45 de grade și de mai sus de zero grade celsius temperatura mediului.

Etichete: gopro hero 9 negru, kit gopro hero9, vaorlo de încărcare cutie, gopro erou 9, baterie de stocare tester, adp05, gopro hero, 4k go pro, dom gopro hero 9, încărcător inteligent

Utilizarea Camera
Certificare NICI unul
Pachet Da
Inteligent De Încărcare Da
Tensiune 1.2 В
Tip electric
Ecran De Afișare No
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand centechia
Interfață De Ieșire Ieșire USB
Numărul De Model pentru Go Pro 9 camera
Încărcare rapidă Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea