Crucial Ballistix Sport 8G DDR3 1600MHZ CL9 1.5 V 240pin PC3-12800 Desktop Memorie RAM DIMM

151.46lei

226.08lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Crucial Ballistix Sport 8G DDR3 1600MHZ CL9 1.5 V 240pin PC3-12800 Desktop Memorie RAM DIMM informații Generale

Ram Brand

Crucial

Cerere

Desktop

Tip

DDR3

Capacitate

8GB

Viteza Memoriei

1600MHz

Tip De Interfață

240pin

Memorie Soclu

DIMM

Chipset-Ul De Brand

Kingston

Canal De Memorie

Singur Canal/Dual Channel

Latenta CAS

CL9

Forma combinație

Single

Tensiune

1.5 V

Caracteristici

Unbuffered

Funcția

Non-ECC

Pachet

Da

Timp De Garanție

Un An De Garanție

Vă rugăm să rețineți: Pentru a evita necinstit cumpărător reveni propriile lor piese defecte la scammed noi, Toate produsele noi vândute au numere de serie înregistrate și securitate invizibil marcaje adăugat.Restituire va fi dat numai dacă marcaj de securitate și numerele de serie meci de la revenire.Dacă aveți probleme cu un produs, vă rugăm să nu deschideți un caz înainte de a ne contacta.Lasă un Balioilhaircare.ro mesaj si va vom rezolva problema pe plan intern, cât de repede putem. 1, punctul va fi testat înainte de nava, va fi în stare bună, dacă există unele probleme cu articol, nu ezitați să ne contactați. 2, Garanție 1 an, 7 zile de returnare pentru non-de lucru elemente, cu excepția rupt, s-a prăbușit de marfă.Cumparatorul achita taxa de transport pentru retur. 3, vă Rugăm să asigurați-vă că elementul este compatibil pentru modelul dumneavoastră înainte de a comanda.Nici o întoarcere pentru incompatibile probleme. 4,Dacă a semnat sau stick eliminat, nici o garanție. - Vom folosi de obicei, China Post Air Mail(transport gratuit).Vă rugăm să contactați cu noi, dacă doriți să utilizați alte curierat, cum ar fi DHL, UPS, TNT, EMS.Veți plăti un cost suplimentar.Noi vă va oferi numărul de urmărire, după trimiși.

- Am expediat doar la COMANDA adresă înregistrată.Deci, vă rog, asigurați-vă că adresa este corectă și validă.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon corect, atunci când completează informațiile cumpărător. - Am expediat coletul in 5 zi lucrătoare după ce primi plata compensate.

-.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR .Feedback - Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. - Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.

Etichete: ryxen 5 3600, memorie ram ddr3, 1 ram ddr3, memorie ddr3 de 16 gb, ddr4 rgb, memoria ram, ddr3 memorie ram, ram ddr4, crucial ssd, video ddr3 de 4gb

Forma Combinație Single
Frecvența 1600MHZ
Răcire Fin Da
Numărul De Model Crucial ddr3 1600 8g
Tip DDR3
Cerere Desktop
Valoarea de CL 9
Frecventa Memoriei 1600 MHz
Tip De Interfață 240pin
Element Stare folosit
Funcția NON-ECC
Nume De Brand CRUCIAL
Tensiune De Memorie 1.5 V
Pachet No
Timp De Garanție un an

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea