Populare drăguț pisică ureche căști fete wireless bluetooth 5.0 pliere căști BT-028C giftLED luminos căști de transmisie

114.79lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Achiziționarea Note:

Vă mulțumesc Foarte Mult pentru Alegerea Produselor Noastre Printre Mulți Vânzători.în Scopul de a Proteja Drepturile și Interesele Legitime și Elibera de Grijile, Compania Noastra Va Face următoarele Servicii de Garanție a Angajamentelor pentru Tine în Conformitate cu Reglementările Relevante:

Noi respectăm cu Strictețe Principiul de Repararea, Înlocuirea și Returnarea Bunurilor (Trei Garanții pentru Scurt) de Mărfuri Vanzatori.

Trei Saci de Angajamente:

1. De la Data de Cumpărare, Calitatea Produsului în Sine Vor Fi Schimbate în Termen de 7 Zile (Cumpărătorul și Vânzătorul Trebuie să Suporte Costurile de Returnare și de a Reveni Respectiv, vă Rugăm să Înțelegeți Mai mult, Pentru că Fabrica de Vânzări Directe Sunt doar pentru Profit),6 Luni Gratuit de Garanție, de-a lungul Vieții de Întreținere Angajament de Serviciu, Perioada de Serviciu Vor Fi Supuse Noastră de Tranzacționare de Timp.

2. În cazul în care Cumpărătorul se Simte Inadecvat Sau Nu Doresc să Cumpere Produse de Compania Noastra, Cumparatorul Va Suporta transportul de Marfă și de a Returna Pachetul in Magazinul Nostru.Timpul Este în Termen de Două Zile de la Sosirea Mărfurilor. (Notă: vă Rugăm să Confirmați Intenția de Cumpărare, înainte de a cumpăra Produsele Noastre cât mai Mult Posibil, Astfel încât să Nu se Simtă Inadecvat și nu Doresc după Primirea Mărfurilor, acest lucru Va Provoca Toate Cheltuielile și Probleme Care Nu ar Trebui să Fie Irosite).

Garanție Reglementări:

1. Marfă Eșuează în Condiții Normale (Notă: Utilizarea Normală se Referă la Natural Daune Cauzate de Nu Intenționat Sau din Neglijență Factori de Utilizatorii Obișnuiți în Condiții Normale de Utilizare), de la Data Le-Ai Cumpărat din ultimele 7 Zile Poate Fi Înlocuit Gratuit Aceleași Tipuri de Produse (Cumpărătorii și Vânzătorii de Care Ar Fi Suportate de Back-și-mai Departe de Cheltuieli) și 1 An Gratuit de Garanție, de-a lungul Vieții de Întreținere (Taxat Numai pentru cheltuieli Materiale Costurile Estimate și Costurile).

2. în timpul Perioadei de Înlocuire, o Parte Aspectul Prejudiciul Este Furnizat Doar cu Servicii de Garanție, și de Înlocuire Este Invalid.

3. Accesorii (Încărcător, Căști, Cablu de Date, Etc.) Nu sunt Acoperite de Înlocuire și de Garanție Deoarece Acestea Aparțin de mică Valoare Vulnerabile Accesorii.

Garanția Va Fi Automat Evitarea în următoarele Situații:

1. Produsul a Fost o Operație Greșită, Neglijență Utilizarea Sau pentru Dreptul de a Recupera din Motive de Forță Majoră (cum ar fi: Inundații, incendii, Cutremure, Fulgere, Etc) Pagubele produse;

2. Produsul A Fost Reparat Sau Modificat de către Personalul Non-Tehnic al Companiei;

3. Produsul Codul De Corp Sau De Garanție Eticheta A Fost Înlocuit, Modificate Sau Rupte;

4. Nu Instala, Opera Sau de a Menține, cum fusese Prevăzut Inițial;

5. Aspectul Este Serios Deteriorat și Crăpate;

Clienții Trebuie să Suporte Costul de a Trimite Produsele la Compania Noastră și Recuperarea de Produse, după ce a fost Reparat:

1. În cazul în care Cumpărătorul Constată Probleme la Primirea Produsului (Aceasta Trebuie să Fie Reflectată la Noi în Termen de 24 de Ore după Semnarea pentru Ea), Cumpărătorul și Vânzătorul Trebuie să Suporte Costurile de Schimb și Retur.

2. pentru Înlocuirea Sau Service în Garanție pentru Toate Produsele, în Viitor, vă Rugăm să Dubleze Tarifele Cumpărătorul să aibă Grijă de ei Înșiși.Compania noastră Refuză să Semneze pentru Plata la Sosire!

Sfaturi:

Vă rugăm să Completați Informații de Garanție Corect (a se Specifica Numele persoanei de Contact, Adresa, Numărul de Telefon și de Produs, Problema în Detaliu) pentru Mărfurile Care Sunt Trimise la Noi pentru Înlocuirea și Garanție, Va vom Returna Bunurile în Funcție de Adresa de Contact de pe Cardul de Garanție.

Vă mulțumesc pentru Înțelegere și Sprijin, și Vă Doresc un Cumpărături Fericit!

Etichete: origem căști bluetooth, drăguț cablu căști, cazuri căști drăguț, mobile drăguț pentru căști, împletit linie pentru pescuit 100lb, bluetooth pisică ureche căști, mens căști bluetooth, bluetooth căști fără fir super bass, ajuta cablu, cască bluetooth micro

Rezistent la apa No
Stil Căști
Plug Type Tip De Linie
Nume De Brand NoEnName_Null
Cu Microfon Da
Conectori USB
Versiune Bluetooth 5.0
Comunicare Adevărat Wireless
Metoda De Încărcare Cablu
Este wireless Da
Caracteristici Google Asistent Suport
Vocalism Principiu Alte
Suport Card De Memorie No
Tip Wireless NICI unul
Sprijin APP Da
Activă A Zgomotului De Fond Da
Buton De Control Da
Control Al Volumului Da
Impedanța de la 33 la 100 Ω

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea