Mare Câștig Antenă de Exterior 700-2700MHz 20-25DB Antenă Direcțională cu N CONECTOR pentru Mobil Semnal de Rapel

82.59lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Punct De Vânzare

1.Direcție primi semnal și este nevoie de a ajusta directional cu atenție. 2. high gain 20-25db 3. dovada de apă .Specifaction: 1. Se potrivesc cu N femeie 4G 3G BUC CDMA DCS semnal GSM repeater 2. Comunicații Wireless și sistem de transmisie de date Repetor 3.Direcțional folosi pentru interior Atenție: Aceasta este o antenă direcțională de exterior doar.Nu lucrez singur.Ai nevoie de un Semnal de Telefon Mobil Amplificator/Repetor pentru a lucra cu aceasta antena.Caietul de sarcini: 1.Model Nr.:VTAN-03 2.Gama de frecvență:698-2700MHZ 3.Gain:20-25db 4.VSWR: Sub 1.5 5.Conector:N Femeie Conținutul Pachetului: 1 x Antenă direcțională de exterior CU U PIESE de schimb.ACELAȘI CA IMAGINE

FAQ

De ce nu există semnal bun în rapel?

vă rugăm să verificați în aer liber a semnalului de telefonie mobilă frist, este nevoie de bun semnal în aer liber , se poate vorbi de bine cu telefonul mobil lângă piscină loc de antenă.dacă în aer liber, semnalul este foarte prost, nu există semnal bun în cameră.

De ce există semnal bun în rapel și nu există semnal în mbile telefon?

vă rugăm să verificați frecvența de telefonul mobil în primul rând, amplificator de semnal lucra numai pentru the2G 3G sau 4G, etc frecvență , aceasta nu ar putea lucra pentru toate frecvență telefon mobil.

Problemă de calitate

vom verifica 100% înainte de expediere, dacă este rupt de către compania de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi, în timp, vom rezolva pentru tine, la o dată.putem trimite 1buc de liber după ce vom verifica-l bine mai târziu.

Etichete: 1090mhz antena, 2G 3G, antena de exterior, antena lpda, antena swr, 2g 3g antena, 1090 mhz antenă, N1201SA, antena dst, 4g în aer liber repetor

Nume De Brand VOTK
Conector N Femeie
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Material ABS
Frecvența 698-2700Mhz
Numărul De Model VTAN-03
Gain(dB) 25

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea