MF14B Respirator mască de gaze Filtrate Multifuncțional de Înaltă definiție mască de Protecție împotriva poluării industriale de securitate Chimică masca

55.75lei

123.84lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Brand: MF14B de înaltă calitate masca de gaze auto-amorsare mască completă

Model: FM14B

Utilizări și caracteristici:

MF14B tip masca de gaze este un roman de design directe masca de gaze, care poate oferi o protecție eficientă a personalului organelor respiratorii, ochelari de soare si pielea fetei.Acesta poate fi utilizat în multi-scop, domenii, militari, anti-chimic utilizat, și poate fi, de asemenea, utilizate în diferite domenii cum ar fi industria, agricultura, depozite și de cercetare științifică.

Masca de masca este integral turnat prin injecție de înaltă calitate natural gel de siliciu, moale și potrivit, iar suprafața este optimizat.Banda elastica are elasticitate bună și poate fi ajustat în mod arbitrar pentru a asigura un confortabil și etanș poartă.Marele triunghi lentila este din policarbonat, suprafața este tratată special, are un domeniu larg de vizibilitate, optica buna, rezistență la abraziune și rezistență la impact.

Protecția obiect:

1. Ia în considerare coeficientul de permeabilitate de otravă rezervor de fum și vapori de ulei nu mai mult de 0.0003%;

2. Uleiul ceață rata de transmisie este de nu mai mult de 0.0003% (30L/min);

3. Inhalarea de rezistență nu este mai mult de 196 Pa (30L/min);

4. Expirator de rezistență nu este mai mult de 100 Pa (30L/min);

5. Câmp de vedere: total teren de vedere nu este mai mică de 75%, iar câmpul de vedere binoculară nu este mai puțin de 30%;

6. Se poate oferi o protecție eficientă a personalului organelor respiratorii, ochelari și pielea fetei, protecție completă a feței, și în mod eficient a izola gaze nocive din exterior.

7. În ceea ce privește timpul de utilizare a filtrului otravă rezervor: Dacă nu este deschis, termenul de valabilitate este de 5 ani.În medii dure, protecția timpul nu este mai mult de 30min (30L/min, 1.5 mg/L, umiditate relativă 80-80%)

8. Despre dezinfecție după utilizare: șterge și se dezinfectează cu alcool după utilizare.

9. Masca banda elastica are elasticitate bună și poate fi ajustat în mod arbitrar pentru a asigura un confortabil și etanș poartă.Marele triunghi lentila este din policarbonat, iar suprafața este tratată special.Ea are un domeniu larg de vizibilitate, optica buna, rezistență la abraziune și rezistență la impact.

10. Filtru formula.Carbon activat este umplut cu de înaltă calitate carbon activ—filtru strat de catalizator și filtru de hârtie, care poate filtra toate tipurile de gaze toxice si particule de aerosoli cu excepția monoxid de carbon.Iar rezistența este mică, greutatea este lumina, și viața este lungă.

Etichete: kn99, armi masca, 3m 6800, Masca Faciala, masca ffp2, masca de gura, sticlă proteja, gaz rusesc masca mare, chemic masca, masca mf14

Clasa de protecție NICI unul
Standard de siguranță NICI unul
Origine China Continentală
Numărul De Model aparat respirator mască de gaze
Nume De Brand oferi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea