BRITNRY 2020 Noua Moda ștrasuri din Mărgele Dantelă Sexy de Seara Lungi Rochii de Mireasa Elegante Banchet Podea-lungime Partid Rochie de Bal

280.79lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la magazinul nostru

100% Foto Reale și de Calitate Superioară

1. modelul arată foto reale

2 .Se ia o masura

Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

Vă rugăm să furnizați măsurători speciale și necesită noastre de exact.

asta e foarte important.

Aceasta rochie poate fi personalizat în funcție de măsurătorile dumneavoastră.Dacă măsurătorile sunt pe marimi, suntem fericiți pentru a face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.

NOTĂ

A. rochia De mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini ).Licitatia este pentru o rochie numai!!!

B. Nu vă faceți griji, similitudinea ,poza este reala imagine.

C.De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

D. Rochie Poate Fi Făcut în Custom Size, Culoare, (Fără Costuri Suplimentare)

E. te Rog da-mi exactitate dimensiunea și culoarea atunci când plasați o comandă,în scopul de a face rochia foarte potrivi cu tine !

F. Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră.Pentru a trimite un e-mail este ok .Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.Dacă nu primiți un răspuns vă rugăm să retrimiteți e-mail.

3.Paletarul De Culori

4.Nostru Manopera

5.Despre Noi

Britnry sunt un OEM din Fabrica,nu am mijlocul de afaceri.Toate Rochie sunt directe Produce și Trimite la mana.Deci Aceeasi Calitate Dar pretul este foarte mic Decât rochia de mireasa magazin și orientul om de afaceri.Noi folosim doar cele mai Bune materiale de Calitate pentru a face clienții noștri rochii.Principiul nostru este:de a FACE CELE mai BUNE ROCHIE PENTRU CLIENTII NOSTRI !

Etichete: pathfinder 2001 led, patern haine copii, mexican steaguri de partid., dell dock tb16 tb18, dell dw1501 drivere, mens chilotei galaxy, dell e5520 i5 specificatii, mexican craniu mare, dell e5410 zonei de sprijin pentru mâini

Decolteu Strapless
Imagini Reale Da
Nume De Brand BRITNRY
Element De Moda Simplu
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tren NICI unul
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Maneca Stil Fără mâneci
Material Poliester
Ocazie Seara Formale
Decor Ștrasuri din mărgele
Talia Naturale
Tip De Element Rochii De Seara
Built-in Sutien Da
Numărul De Model BR201929
Tesatura Tip Tul
Silueta O-LINIE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea