50pcs/ Cutie Offset de Pescuit, Cârlige din Oțel Carbon Largă Manivela Ghimpată Undiță Pentru Vierme Moale Nada 6#-5/0# Pescuit la Crap anzol para pesca

13.92lei

30.93lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 6 # -5 / 0 # Produs material: otel carbon

Caracteristică:

1.Cârlig sfat este în mod repetat sol și aplatizate pentru a se asigura că cârlig sfat continuă să fie ascuțite. 2.Partea de cârlig inel mâner este simetric,iar arcul este netedă, așa că nu va zgâria linia atunci când prinde pește. 3.Barb reduce decuplare probabilitatea de cârlig,este o armă pentru prieteni pescuit pentru a prinde pește mare. 4.În scopul de a preveni cârlig de a fi îndreptat sau rupte după capturare pește mare, exacte aplatizare tratamentul a fost făcută în funcție de gradul de îndoire de diferite configurații pentru a asigura durabilitate și rezistență de cârlig.

Note:

1、din Cauza manuală de măsurare va fi de 1 la 2 mm de eroare, este un fenomen normal. 2, Toate fotografiile sunt poze reale, monitoare diferite pot avea unele culori, vă rog să mă iertați, vă mulțumesc!

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsul care le obține, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv, de 5 stele este binevenită.Nu este mulțumit?Contactați-ne înainte de a părăsi un feedback negativ, suntem fericiți să vă ajutăm cu sinceritate,și de a îmbunătăți serviciile noastre și calitatea mărfurilor, în același timp.Rezultatele Feedback-ul sunt destul de semnificative pentru noi.Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai mare urmărirea!!!

Etichete: bimoo, carlig jig, 6 dublă de cârlige de pescuit, carbon angrenajul, 25, fg knot, creative offset, pescuit worm cârlige, cârlig offset, crap hair rig

Poziția stream
Cu Rigla sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Tip Cârlig Ghimpată
Forma cârlige de pescuit
Material Oțel Carbon De Înaltă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea