2M Cupru Moale Tube Țeavă OD 4mm X ID-ul de 3mm Pentru Refrigerare, Instalații de Sudare DIY Calculator Sistem de Răcire cu Țevi de Cupru Tuburi

18.95lei

21.80lei

-13 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Tub de cupru este folosit în principal pentru generatoare, bare, cabluri, întrerupătoare, transformatoare și alte echipamente electrice.De schimb de căldură, conductivitate electrică și plasticitatea este bun, dar slabă rezistență și duritate.

Caracteristici: Bine ductilitate și rezistență la coroziune și sudabilitate.Pot fi făcute în tot felul de produse semi-finite și produse finite de rece, cald forjare.Excelenta conductivitate electrică, utilizate în fabricarea de fire, cabluri, perie(electrice), etc. Conductivitate termică bună, utilizat în fabricarea de magnetism sau instrumente de metri care au nevoie de anti-interferențe magnetice, cum ar fi busola, instrument de aviație, etc. Minunat plasticitate, usor de prelucrare sub caldă și rece sub presiune, pot fi făcute în tub, tije, sârmă, benzi, centura, placa, folie, etc.

Caietul de sarcini:

Material: Cupru Diametru Exterior: 4mm / 0.15"

Diametru interior: 3 mm / 0.11"

Grosime: 0,5 mm / 0.02"

Lungime: 2m / 78.74"

Greutate: 115g(aprox.)

Pachetul Include:

1 x Tub de Cupru

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Etichete: rece id, neck tube diy, ajutor tub, foaie de teflon, alama teava, țeavă de cupru, țeavă de cupru instrument, 3mm tub de aluminiu, motocicleta instrument tub, țeavă de cupru sudura

Numărul De Model YB-GS00143
Material Aluminiu-Aliaj de cupru
Nume De Brand aneng
Utilizare DIY acasă
Tip Instrument De Mână Piese

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea