Design Decorativ Auto Cauciuc Anti-Alunecare Bloc Vehicul De Urgență Zăpadă Lanț Universal Anti-Derapare

116.53lei

142.09lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Lista Ta De Dorinte,Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Listă Magazin.Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!

Putem oferi CSV/Excel Picătură de Transport maritim / Wholsale Serviciu.Ne putem adapta cel mai bun pret pentru tine.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2.De transport maritim este rapid.

3.Nici o factură sau Chitanță Inclus.

4.Avem o fabrică ,dacă nu puteți găsi ceea ce doriți,puteți trimite-mi poza,voi afla pentru tine.

Caracteristici Produs: material:TPU + buton metalic,chinga

Nume:Anti Skid Anvelopă Bloc

Culoare:Ca imagine

Potrivit pentru:Universal

Descriere: 1.Nu vă faceți griji despre dvs. de vehicul fiind blocat din nou!ajuta eșuate de vehicule pentru a se salva pe ei înșiși în condiții meteorologice nefavorabile. 2.Anvelopa lanț bloc a spori capacitatea de alunecarea unei anvelope de a extrage de la un sărac tracțiune situație, ținându-vă la teren stabil.Ideal pentru situații de urgență, ca nisip, noroi, zăpadă sau 3.Anvelopă de iarnă curele de tracțiune este ușor de montat pe masina de familie si SUV anvelope standard, sau tot-teren cu tracțiune pe două roți anvelope, pur și simplu, să le legăm în jurul partea de sus din spate anvelope, strângeți curelele și tu esti bine să plec 4.Utilizarea pe scară largă:Recomandat pentru utilizare pe două roți auto, mini-van, SUV, ATV-uri sau UTV. 5.Universal modele disponibile pentru Autoturisme și Camioane.Stoca în siguranță aceste curele în torpedou, portbagaj sau pe bancheta din spate.Marimi: Universala Pachetul inclus: 2*Anti Skid Anvelopă Bloc Note: 1. 1 inch = 2,54 cm 2. Vă rugăm să-l măsoare tine de a alege mărimea potrivită. 3. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Etichete: lanț de zăpadă, camo curea de cauciuc, evacuare curea de cauciuc, anti lanțuri antiderapante, auto lanț, leon zăpadă lanț, practica curea de cauciuc, cauciuc de ridicare pad, masina lant pentru zapada, Roată De Lanț

Articol Greutate 1kg
Lățime Produs 10cm
Nume De Brand JUSTAUTO
Tip De Element Lanțuri De Zăpadă
Element De Lungime 25cm
Tip De Material TPU buton de metal,chingi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea