PGYTECH MAVIC AIR 2 filtru UV, de înaltă nano tehnologie de acoperire rezistent la apa, ulei, pata, si rezistenta la zgarieturi pentru DJI Mavic Air 2

61.90lei

88.41lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

MAVIC AIR 2 Filtru UV (Profesional)

Filtrul are un strat dur care protejeaza lentila și senzori de prevenire lumina UV de la intrarea în cameră.Acesta blochează lumina albastră care previne imagini de la căutarea albăstrui sau albicios atunci când fotografiați în spații deschise ca la mare sau în domenii mari.

MAVIC AIR 2 Filtru ND (Profesional)

Fotografii: previne supraexpunerea și acizi grași saturați culori, care este util mai ales atunci când captarea apei ceață sau pe timp de noapte trasee ușoare.Video: reduce viteza obturatorului pentru a crea buna, cinematografică, aeriene videoclipuri.

MAVIC AIR 2 Filtru CPL (Profesional)

CPL filtru elimina reflexiile de pe suprafețele reflectorizante, cum ar fi apa, zapada sau chiar ferestre de sticlă, atunci când zboară în aer liber.Mărește saturația culorilor și claritatea imaginii pentru a crea mai expresiv și fotografii vii.Rotiți pentru a schimba efect de polarizare.

MAVIC AIR 2 ND-PL Filtru (Profesional)

Hibrid ND-PL filtru previne reflexiile nedorite.Este, de asemenea, acizi grași saturați culori și îmbunătățește claritatea imaginii pentru a crea mai multe fotografii vii.Se reduce viteza obturatorului și previne supraexpunerea pentru a crea buna, cinematografică, aeriene videoclipuri.Rotiți pentru a schimba efect de polarizare.

Extrem de usor, dar robust, fără a influența drona performanta

CNC Aviației cadru din aluminiu face ca filtrul extrem de ușor, dar robust.Este rezistent la coroziune și proiectat cu atenție pentru a nu afecta drona de echilibru.

SCHOTT German sticlă optică de înaltă definiție imagini

Filtrul folosește SCHOTT German de sticlă ca material de bază, care a fost șlefuite și lustruite de mai multe ori, pentru a crea un nivel scăzut indicele de refracție pentru culoarea exactă captura foto.

Față-verso de acoperire făcându-l rezistent la apa, ulei si rezistent la zgarieturi

Filtrul e față-verso, multi-strat de acoperire respinge apa si ulei, ceea ce îl face ușor de a păstra curat.Filtrul e greu de acoperire, de asemenea, face rezistent la zgarieturi.

Reduce reflexia fără schimburi de culoare

Filtrul e de sticlă optică conține o băutură răcoritoare reducerea acoperire să mențină acuratețea culorilor și echilibru.

Etichete: dji mavic aer lentile, mavic 2 pgytech, filtru mavic 2, 100w led-uri smd, pgytech, filtry mavic air 2, filtre uv mavic 2, mavic aer 2 apă, sticlă acoperiri, filtru mavic mini

Compatibil Cu Drone Brand DJI
Numărul De Model pentru dji mavic air 2
Greutate 1.4g
Nume De Brand pgytech
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Tip Filtru Filtru UV
Dimensiune 22.7 mm x 18.5 mm x 4.2 mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea