8Pcs/set Colorat Linie Dublă Stilou Marker Fluorescent Pentru Școală Bomboane Marker Mână Student Notă de Culoare Poster Multicol I2M4

12.14lei

17.84lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

material: plastic

Dimensiune: 15cm

Culoare: așa cum se arată

Notă:

1. După cum știm cu toții, computere diferite culori de afișare în moduri diferite, și proiectul actual de culori poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea.Uneori, scara poate fi mai îngustă decât am descris.China este, de obicei, mai mici decât Europa și America.Prin urmare, vă rugăm să păstrați o distanță de 1-3 cm.

3. Dacă întâmpinați dificultăți în a alege dimensiunea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi cu unele sugestii, dar numai pentru referință.

Putem accepta mixte de vânzare, culoarea și mărimea comenzilor.Este mai mare numărul, cu atât mai mare cu discount.

Pachetul include:

8 buc linie dublă pen

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: culori prezentare poster, poster de perete culoare, postere culori îndrăznețe, poster motivațional culoare, poster culori de sticlă, culoare retro poster, poster litere de culoare, metal poster color, poster culoare parcuri naționale, poster scheme de culori

Utilizarea Birou & Scoala De Markeri
Ambalare Set
Multi Colorate Da
Dimensiune Normal
Cantitate Pachet 8 Culori/Cutie
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Perie Sfat Rotund Toe
Numărul De Model SCP1346A
Origine NC(de Origine)
Dual-side Scris No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea