5050 USB starea de Spirit de Lumină RGB Multi Color LED Strip Lumina TV-Iluminare cu 24 de Taste de Control de la Distanță LAD-vânzare

30.02lei

56.61lei

-46 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5050 USB starea de Spirit de Lumină RGB Multi Color LED Strip Lumina TV-Iluminare cu 24 de Taste de Control de la Distanță LAD-vanzare Descriere: Caracteristică:

Lampă cu LED-uri margele numărul: 30 (/ m)

Factor de putere: 0.2 w

Lampă cu LED-uri margele Model: 5050

Control de la distanță include baterie buton

Inclusiv: light bar + 24 cheie controller + cablu USB

Nume produs: USB mobile light bar / colorate

Produs tensiune de alimentare: 5v

Consum de putere: 0.2 W

Culoare lumina: plin de culoare RGB

Caietul de sarcini: 0,5 m 15 Led-uri/ 1 m 30 Led-uri / m 2 60 Led-uri / 3 m, 90 Led-uri/ 4 m 120 Leduri / 5 m 150 de Led-uri

Podea culoare: alb

Produs luminozitate: lampă unică margele 10-12LM

Notă: Acest produs rezistent la apă evaluare este IP65, nu pot fi plasate direct în apă

LED bar caracteristici:

Moliciune: flexibile LED light bar cu o foarte moale FPC substrat, poate fi îndoit fără nici o pauză, ușor de turnare, potrivit pentru o varietate de anunțuri de styling necesare.

Pure color: LED moale bara de lumină cu luminozitate ridicată SMD LED-uri ca emițătoare de lumină componente, cum ar fi LED alb de lumină moale bara de luminozitate de 4000 ~ 5000mcd.Deci are avantaje ale LED-light-emitting componente, de culoare de lumină pură, moale, non-glare.Poate fi folosit ca un decor, dar, de asemenea, poate fi folosit ca iluminat.

Caldura este mic: LED bar cu LED-uri de lumină componente, ca un singur LED de putere este foarte mic, de obicei 0.04 ~ 0.08 W, astfel încât căldura nu este mare, poate fi folosit ca decorative rezervor de pește de iluminat, și nu va stabili O mulțime de căldură cauzate de creșterea temperaturii apei, care afectează creșterea peștilor ornamentali.

De economisire a energiei: flexibile LED light bar 1210 putere pe metru doar 4.8 W, LED 5050 lumina moale bara de putere pe metru 7.2 W, în comparație cu tradiționale de iluminat și lămpi decorative, puterea de mai multe ori mai mici, în timp ce efectul este bun lot.

Protecția mediului: flexibile LED light bar formând materiale, indiferent dacă a CONDUS sau FPC, materialul este utilizarea de materiale ecologice, sunt reciclabile, nu va fi ca urmare a unui număr mare de aplicații și pot provoca poluarea mediului și rău.

Viață lungă: LED-uri de lumină moale bara de viața normală a aplicației este de 80.000 de ore, 24 de ore pe zi non-stop de lucru, durata sa de viață este de aproape 10 ani.Prin urmare, viața flexibile LED light bar este de mai multe ori lămpile tradiționale .

Gamă largă de aplicații: LED-uri de lumină moale bara din cauza moale, frivol, de culoare pură și alte caracteristici, este utilizat pe scară largă în conturul clădirii, trepte, cabine, poduri, hoteluri, KTV modificat de iluminat, și semne publicitare, toate tipurile de animație de mare , Caligrafie și pictură design de publicitate și alte ocazii.Cu graduală maturitate de LED-uri de lumină moale bara de tehnologie, cererea sa va fi mult mai extinse.

Pachetul Include: 1 x Benzi de Lumină cu un control de la distanță

1 x Manual de Utilizare

Etichete: angel perna, iaz lumina rgb, orb cablu, tv, rgb televiziune, tv led usb, benzi cu led-uri usb, lampă de culoare, led-uri rgb usb, visul de culoare benzi cu led-uri

Nume De Brand SĂRUT-O NOAPTE
Led-Uri Numărul/M 30
Origine NC(de Origine)
Chip de LED-uri Model SMD5050
Ocazie Camera De Zi
Sursa De Alimentare DC
Certificare ce
Medie de Viață (ore) >50.000 de
Numărul De Model lumina
Chip de LED-uri de Brand Cree
Tip bandă SMD
Generarea De Energie Comutator
Rezistent la apa Da
Culoare Temperatura(K) -

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea