Uscat Șterge Calendar Kit - Calendar Magnetic pentru Frigider - Lunar Frigider Calendar Tablă cu Magnet 3 Marker 1 Radiera

17.30lei

27.05lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Inforamtions : 1、✔ NICI PETE, NICI o PATĂ Nostru de Uscat Șterge Calendar nu va păta sau murdări în timp ce folosind orice markere uscate; animale De COMPANIE de film este acoperit cu premium nano materiale pentru a asigura o suprafață netedă, strălucitoare și ușor de erasable suprafață albă.

2、✔ UȘOR ORGANIZARE: Calendar de Perete șterge uscat și umed ștergeți compatibilitate îl face ușor de utilizat pentru activități săptămânale, zilnice pentru o familie, clasă, de afaceri și de management de proiect; ideal pentru liste de zi cu zi, program de clasă, bucătărie meniu.Chiar și după un an de nu stergerea, calendarul nostru alb de bord pot fi șterse curata foarte usor.

3、✔ URMĂRI OBIECTIVELE DVS. - de a Începe ziua, săptămână, lună și an cu sarcinile și obiectivele chiar în fața ta.Proiectat pentru o INSTALARE UȘOARĂ, puteți folosi banda față-verso benzi (deja inclus) pentru a-l închide drept afară de la cutie.

4、✔ REALIZATE CU MATERIALE DE CALITATE MAI mare - Vom folosi cel mai înalt grad poster și se adaugă un strat de finisare de laminare pentru a crea un gros, durabil și de înaltă sfârșitul termina.Spre deosebire de concurență, diagramele noastre sunt pe role, portabil, gol, nedatat și reutilizabile pentru fiecare an.

5、✔ CADOU PERFECT!! – Căutați-o decent si destul de cadouri pentru El / Ea / Te?Această magnetic uscat șterge calendar trebuie să fie o idee mare cadou.Pachetul include: 1* Magnetic Uscat Șterge Calendar, 3* tablă stilou și 1*tablă eraser(culoare Aleatorii)

Un Frigider Calendar de Lucrări pentru:

-Mame ocupat:

Pentru a aranja treburile casnice, urmări obiceiurile de cheltuieli, planul de urmat pentru plată a facturilor și lista de cumparaturi, planificator masă ca meniul de bord, de a crea o familie hub, organizarea de interes și sală de clasă, pentru a-do list.

-Copii:

Țineți evidența programul de școală, activitățile, comportamentul grafic.Pentru a construi obiceiuri bune.

-Ocupat de lucru:

Țineți evidența de numiri, întâlniri, memo pad, sau organizația pentru companie.

-Oameni uituc:

Util pentru a urmări de lucruri prin postarea în cazul în care nu va fi dor de

Caracteristică: - Cheie Fapte pentru Mare Calendar Magnetic pentru Frigider:

1. Grosimea Magnet – foarte important!!

Determină cât de puternic magnet va fi.Îngroșat magnet ține frigider calendar întotdeauna în locul și pentru a evita care se încadrează în afara din frigider.

2. Materialul de Suprafata – foarte important!!

Alege unul cu animale de COMPANIE suprafață, pentru a evita pete sau umbre pe uscat șterge calendar!

3. Markeri: Trebuie să fie bine vârful, care vă permite să scrie mai multe evenimente în limita calendar tablă.

De Ce Să Alegeți Noastră?

1. Îngroșat(0,5 mm) magnet, mai groasă și mai puternic!

2. Premium pentru animale de COMPANIE de suprafață, nici o pata.

3. 1-2mm punctul de amendă marker.

4. 6 Săptămâni-a ediție, cu Coduri de Culoare de Zile.

5. Ambalate plat în cutie frumos, minunat cadou.

Lista De Ambalare:

1*Șterge Uscat Calendar

3*Tablă Pen

1*Tablă Eraser(culoare Aleatorii)

Notificare:

1. Vă rugăm să testați-vă frigider pentru a asigurați-vă că este atractiv pentru magnet.

2. Vă rugăm măsura frigider pentru a asigurați-vă calendarul se va potrivi.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

Contactati-ne

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: consiliul calendar, detaliu eraser, se șterg planificator, uscat pentru marker, magnetic de frigider, magnetic frigider rame, magnet marker, sterge creion, planificator lunar perete, calendar tablă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea