Rainbow Crystal Praf Mâner Perie Moale Capul Colorat Acrilic&UV Gel Unghii Curat Remover Pensula Manichiura Instrument 1 BUC

20.56lei

25.73lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

77972 2021.2

Rainbow Crystal Praf Mâner Perie Moale Capul Colorat Acrilic&UV Gel Unghii Curat Remover Pensula Manichiura Instrument 1 BUC

Caracteristici:

- 100% nou cu amănuntul și de înaltă calitate

- Cantitate: 1 buc / lot

- Ideal pentru nail art aspirator de praf perie.

- Material: mineral powder brush este fabricat din sintetic moale de fibre, sigure pentru pielea sensibila, antibacterian, nici o vărsare, nu decolorare, nu alergene, miros gratuit, nu absorb cosmetice, ușor de curățat și întreținut.

- Cristal colorat Inegale Mâner: Asigură o lungă durată de perie, în timp ce furnizarea de stabilitate în procesul de aplicare, și ușor de prindere.

- Design Special: peria este conceput pentru pudra, moale zdrobitoare cap poate absorbi o cantitate mare de praf, și poate fi aplicată pe deplin, cu greutate redusa.Suprafața acestui produs este foarte larg, iar pielea se simte moale și lumină.

- Perie multifunctionala: elimina cu Ușurință praf sau pulbere, atunci când de design de unghii, și atingeți pe fata este ca o briza, moale și piele-friendly, de asemenea, potrivite pentru o acoperire completă de pulbere fard de obraz, fond de ten lichid, amestec mineral, mere fard de obraz pe obraz.

- Ideal Cadou: din punct de vedere Estetic atrăgătoare pentru ochi, face pentru un cadou perfect pentru Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, de Craciun sau caietul de sarcini:

- Perie Material: Fibre De Nailon Păr

- Mâner Material: Acril

- Color: #A, #B

- Dimensiune: 19 cm

Pachetul Include:

- 1 x 1 buc / lot Unghii Arta Perie

- Notă: combinațiile de culori sunt mai mult sau mai puțin aceleași ca și imaginile, dar uneori pot varia ușor de la un lot la lot

Livrare:

Atenție Pentru Prieteni Ruși:

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;

2. Vă rugăm să completați corect adresa, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.

În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

3. Postul va fi livrat de către Registrul Air Mail CU TRACKING NR.cu 30 - 60 zile timp de livrare, ca pe post local de servicii în țara dumneavoastră.

Sfaturi cald: Vom face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a avea grijă de ordinea și de a oferi mulțumit de serviciu.Multumesc.

- Atunci când nu se poate urmări parcle, va rugam sa ne contactati pentru verificare.

- Când comanda dumneavoastră este în criză de timp, vă rugăm să ne contactați pentru ordin de protecție.Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare, vă Mulțumesc.Plata: acceptam Alipay, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.Dacă există orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Feedback: Dacă ceva te face nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați din timp, înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre tot posibilul pentru a rezolva problema ta, până te satisface.Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să lăsați un Feedback-uri Pozitive (5 Stele) pentru noi.Noi facem mereu tot posibilul pentru a rezolva problema și de a trăi până satisfactia dumneavoastra.

Etichete: pensula gel, ur acetonă, perie de unghii set, mașină de acetonă, colorate culori de păr, acetat de acetonă, titularul acetonă, vigian culoarea parului, arta perie de unghii, culoarea parului gel neon

Cerere Unghii Aspirator De Praf, Instrumente Nail Art, Machiaj Unelte
Nume De Brand Miere De Bucurie
Funcția 1 Pentru a curăța praful, cel mai bun după depunerea/înainte de șlefuire și polizare.
culoare #O, #B
Numărul de Bucăți O Unitate
Funcția 2 Aplica regulat machiaj pentru fata ta
Material Fibra De Nailon Păr,
Greutate About 48g
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Perie De Unghii
Cantitatea 1 buc / lot
Dimensiune 19cm
Numărul De Model HJ-NB109

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea