A3 față-Verso Auto-Vindecare 5 Straturi de Tăiere Mat Metric/Imperial 45cmx 30cm Quilting Conducător Potrivit Pentru Carte de Hârtie Tesatura Cra

51.62lei

73.71lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Grele Multi Strat Auto-Vindecare Tăiere Mat,Dublă Față-Verso Marcaje.

Unghiul place, linii încrucișate, raportor, cercuri, pătrate etc., Marcaje unghi de la 0 la 180 de grade.Cercul orientările de la 1 mm la 50 mm cercuri.Dimensiune hârtie orientări A6, B6, A5, B5, A4 și B4 Extrem de precise (Clasa I) măsurători pentru rezultate profesionale.Semnele de pe toate cele 4 margini.Fiecare centimetru marcat cu linii.

Fiecare 1/2 inch marcate cu hash linii.La fiecare 1/8 inch este, de asemenea, marcate.La fiecare 5 cm/cms este marcat cu linii groase; util pentru quilting & cusut.

Include, de asemenea, linii de tăiere diagonală.Material-Cheie Caracteristici De Auto-Vindecare Tăiere Mat.Față-Verso.Partea 1 Metrice (cm/mm) și Partea 2 Imperiale (în Inci).

Mai multe straturi, rezistent la căldură, inodor, non-alunecare material flexibil pentru utilizarea de materiale de Mediu prietenos.Complet reciclabile.Ofertă specială Acest pret este doar pentru perioadă limitată de timp.

Culoare: verde

Material: PVC

Dimensiune: 45*30 cm Continut Pachet: .

1*Tăiere Mat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: taie mat, tăiere rogojini meserii, fotografie de tăiere hârtie, masă de tăiere mat, carte de joc mat, cutie cutter, mat mozaic, tesatura de tăiere mat mare, perete silueta, a3 taie mat

Numărul De Model A3

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea