Noi Sporturi În Aer Liber, Alpinism Dreapta/ Stânga Ascender Dispozitiv Alpinist Ocupa Ascender Alpinism Coarda Instrumente

84.69lei

115.99lei

-26 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tip: catarama de blocare

Material: Hot-forjate din aluminiu-aliaj de magneziu

Hot-forjate din aluminiu-material din aliaj de magneziu, are caracteristici de înaltă rezistență, greutate redusă și ușor de transportat.

Tepii sunt concepute cu sisteme automate de noroi canale de drenaj, care încă mai au destul de bună aderență pe gheață sau noroi gheață corzi!

Un arc elastic este instalat în interiorul trage coarda trage de mâner, care este convenabil pentru o singură mână de instalare.Dacă este nevoie să fie ridicat în timpul ascensiunii proces, acesta poate fi operat cu o singură mână!

După coarda pătrunde în coloană, a instala un sistem de blocare în inelul de fixare pentru a preveni coarda de la alunecarea în afara în timpul ascensiunii!

Capătul inferior al coloană este prevăzut cu două găuri pentru agățat conectarea pedalei de centură și supă de vită.

Produs de Culoare: Dreapta-culoare Rosu, Portocaliu, Negru, Verde, Albastru.Mana stanga culoare rosu, portocaliu

Dimensiuni: 22cm lungime, 8.6 cm lățime, grosime de 1 cm

Greutate: 0.25 KG

Certificare: certificare CE

Aplicabile coarda direct: 8-12mm

Etichete: perete cat alpinism, gm8, oamenii stângaci, belay, de sex feminin alpinism pantofi, copii alpinism mânere, alpinism ascender în aer liber, prindere sport, copii, perete de alpinism pentru copii, oamenii de alpinism

Tip Perete Echipamente
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea