Pentru Suzuki Vitara 4 2016 2017 2018 9 inch GPS Auto Navigatie Sticla Folie de Protecție Ecran Protector de Acoperire

32.58lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pentru Suzuki Vitara 4 2015 2016 2017 2018 9 inch GPS Auto Navigatie Ecran de Sticla Folie Protectoare Ecran Tactil Produs de Acoperire Descriere: Descriere: -Pentru Suzuki Vitara 4 2015 2016 2017 2018 9 in ecranul de navigare. - Sticla de două ori la fel de multă putere ca non-temperat alternative și eficiente de rezistență împotriva zgârieturilor și amprentelor digitale. - Instalarea capacul ecranului nu va afecta culoarea, dimensiunea icoana de pe ecranul tactil și capacitățile de GPS-ul dumneavoastră de afișare.Se va păstra numai în siguranță de la praf, zgârieturi, ulei și apă etc. Caracteristică: -Rigiditate Mare De Apărare Frecare. -Rezistente La Explozie În Mod Eficient. -Oleophobic Funcție. -De Înaltă Definiție Viziune. -Anti-amprente.Pachet : 1 buc Folie Protectoare Notă-Ne oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie. -Vă rugăm să permiteți-0.1-0.5 cm diferenta din cauza manuală de măsurare. -Pentru a proteja de film și pentru a facilita, de a demola film, la marginea membranei și de navigație cu ecran de bord de un pic de spațiu, vă mulțumesc pentru înțelegere.Produsul Arata:

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări ,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste addtional taxele pot fi colectate la timp de livrare.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import ,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Clienții au 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și să ne furnizați numărul de urmărire de transport maritim, motiv pentru retur, și numărul de ordine.

Orice calitate sau de livrare problema,am promisiunea de 100% de restituire bani!

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt într-adevăr foarte important pentru noi,Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru solveany problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: regele suzuki vitara accesorii, emblema mitsubishi lancer, suzuki sx4, suzuki vitara, majorare de pantofi, headworn microfon wireless, vitara, suzuki vitara 2020 film, tapete hiunday, parbriz suzuki vitara 2020

Lățime Produs 1inch
Înălțime Element 0inch
Tip De Element Interior Semifabricate
Tip De Material Sticlă călită
Tip Masina de Navigație GPS Folie Protectoare din Sticla Temperata
Numele Modelului Pentru Suzuki Vitara 4
Nume De Brand Buendeer
Montarea Pentru Suzuki Vitara 4 2015 2016 2017 2018
An 2015 2016 2017 2018
Articol Greutate 0.25kg
Extern De Certificare De Testare CCC
Dimensiune 9 inch
Element De Lungime 9inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea