Electric UV Mosquito Killer Lampă în aer liber, piscină Interioară Zbura Insecte Bug Zapper Capcana UE/SUA 10000h pentru Camera de zi

31.34lei

44.76lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

În aer liber de țânțari capcana șoc electric mosquito killer omnidirectional mosquito killer uz casnic radiații gratuit electronice fotocatalizator capcana lampa

Caracteristici:

1. Acest produs este potrivit pentru dormitoare, livinguri, restaurante, hoteluri, spații de birouri, ferme de pui, zootehnie și toate alte locuri care au nevoie pentru a ucide tantarii.

2. Într-un mediu în cazul în care sursa de lumină de la mosquito killer lampa nu este blocat, acesta poate fi folosit ca o unitate de sine stătătoare, și intervalul efectiv este mai mic de 16 metri pătrați.

3. Acest mosquito killer lampă este proiectată cu de economisire a energiei, decorative, hipnotic și liniștită, paladiu și la lumină scăzută.Prin urmare, efectul de iluminare trebuie să fie evitate.Dacă metoda de utilizare este corect va afecta în mod direct anti-tantari efect.De exemplu, utilizați un țânțar criminal lampă fără de cotitură pe luminile din dormitor înainte de a merge la culcare, și opriți toate luminile timp de 10-20 de minute, sau pune mosquito killer lampă într-un loc întunecos sub masă atunci când se lucrează sau studiază.Acestea sunt metode foarte eficiente de utilizare.

4. A sugerat funcția: Închide (sau a pune) la mosquito killer lampa de la 0.8-1.2 metri și mai mult de 0,3 metri de perete.Închideți ușile și ferestrele în locul care este cel mai propice pentru controlul țânțarilor.

5. Este recomandat să-l folosească în mod continuu timp de 24 de ore pentru a reduce numărul de comutare a lămpii.Extinde durata de viață a lămpii.

6. În timpul zilei, se adaugă o cantitate mică de momeala potrivită pentru acest produs, care poate fi, de asemenea, folosit pentru a ucide muște.

7. În scopul de a îmbunătăți țânțar uciderea lampa, tantari lipirea de metal ar trebui să fie curățate frecvent.Când de curățare, în primul rând taie alimentarea, și apoi atingeți ușor grila cu o tija de metal izolate

caietul de sarcini:

Produsul principal material: pvc

Dimensiune produs: 9.7 * 9.5 * 21.7 cm

Alimentare: European / American standard plug

Tensiune de alimentare: 220v / 110v

Putere: 2W

Este de luminozitate reglabil: nu

Tip comutator: buton

Domeniul de aplicare: dormitor, camera de zi, sufragerie, baie, birou, etc.

Viață: 10000h

Aplicabile în zona de mai jos de 20 de metri pătrați

lista de ambalare:

1 * Anti-tantari lampa

Etichete: file de pește, bug killer, masa living, fli capcana, lampa, set living lampa, țânțar racheta, țânțar zapper, decor camera live, țânțar capcana

Cu Baterii No
Ochiurilor De Plasă De Stil 2-Strat
Sursa De Alimentare ELECTRICE
Timp De Încărcare 2-4 Ore
Tensiune Nominală 220V
Lungimea Totală 10000H

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea