Camera cu Șurub, 21 Buc 1/4 Inch, 3/8 Inch Converter Șuruburi cu Filet 1/4inch Hot Shoe Adapter Monta Camera Capul Mingea Seta Camera foto/Tr

33.32lei

40.63lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Precizie de Proiectare - 1/4inch de sex masculin la 1/4inch de sex masculin camera cu șurub adaptor, 1/4inch de sex masculin la 3/8inch de sex masculin șurub adaptor, 1/4inch de sex feminin la 3/8inch de sex masculin filetat șurub, 1/4inch de sex feminin la 3/8inch feminin adaptor, 1/4inch Hot Shoe Adapter Monta Camera Mingea cu Capul.

Multi Function - trepied cu șurub adaptor kit poate fi atașat la o gamă largă de fotografie, convertorul șuruburi satisface si cele mai de aparate de fotografiat și alte accesorii!

Economice și Practice - Toate trepied cu șurub adaptor poate fi asambla în mod liber pentru a îndeplini cerințele diferitelor tipuri de adaptoare necesare.Nu este nevoie de a cumpăra alte camera adaptor cu aceste set adaptor.

culoare:Argintiu + negru

Material: metal

Conținutul Pachetului:

5 *1/ 4 inch la 3/ 8 inch de sex masculin filetat șurub adaptor

5 * 1/ 4 inch la 1/ 4 inch de sex masculin filetat șurub adaptor

5*1/4inch de sex feminin la 3/8"" de sex feminin șurub adaptor

5*1/4 inch de sex feminin la 3/8 inch de sex masculin șurub adaptor

1 * 1/4inch Hot Shoe Adapter Monta Camera Mingea cu Capul

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mingea mount gopro, 25 mm șurub cu bile, canon picior, camera pentru trepied, cap de minge trepied, rotiți capul trepiedului, 2505 șurub cu bile, Cap De Minge Muntele, camera arata, induro cap trepied

Utilizarea Point & Shoot
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Max Extened Lungime (mm) 25mm
Tip Mini Trepied / Usoare
Pliat Lungime (mm) 20.5 mm
Greutate (g) 0.21 g
Material Alte
Numărul De Model Trepied retractabil
Nume De Brand Fasdga

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea