Iarna Încălzire Vesta Corpul Mai Cald Strat Cu Material De Încălzire Pentru Sporturi În Aer Liber Ploaie Rece Vreme

118.43lei

179.46lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、Confortabil de purtat: 5 zone de încălzire, confortabil de purtat, de preferat în jos bumbac, vânt și cald, antistatic, usor si close-montaj.

2 de Incalzire cu Infrarosu: Utilizarea grafenului fibre, încălzire cu infraroșu, nu radiații nocive, încălzire rapidă, încălzire uniformă, continuă și stabilă, performanță stabilă, de încredere, de economisire a energiei și de protecție a mediului, moale si confortabil.

3、3 Nivele de Temperatură: O cheie de încălzire, 3 nivele de temperatură, temperatură înaltă de 50℃, temperatura medie 40℃, temperatura constanta de 30℃.

4、Ușor să se Spele: Ușor să se spele, noi ca și mai înainte, de interfață de putere este izolat si rezistent la apa, deconectați cablul de alimentare, lăsați restul pentru masina de spalat.

5、Aplicarea pe scară Largă: Foarte potrivit pentru activități în aer liber, cum ar fi snowmobile, motociclete, alpinism, camping, drumeții, schi, pescuit, vânătoare sau la birou de zi cu zi și de afaceri, etc.

Caietul de sarcini: Nume: Inteligent, Încălzire V-neck Vest

Culoare: negru/albastru

Material: nylon

Captuseala: fibre de poliester

Tensiune de alimentare: 5V

Încălzire tablete: 5 tablete

Lista De Ambalare:

Încălzit V-neck Vest*1

Notă:

Acest pachet nu include băncile de putere.

Etichete: sac de înot rezistent la apa, sac impermeabil, electric heat vesta, maneca cald, la distanță de încălzire a aerului, cald încălzit vesta, Vesta, brațul mai cald, căldură sacou, sacou de bărbați fără mâneci

Material Nailon
Gen BĂRBAȚI
Caracteristică
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea