GESSNER Pânză groasă de sac Dantela Tabelul Runner Rustic Iută Ponosit Hessian en-Gros de Masă Mat Nunta Petrecere Eveniment Decor

23.95lei

34.23lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tabelul runner introducere

Sunt 100% naturale de calitate hessian pânză groasă de sac Dantela Tabelul Runner, durabil,nu se estompeze,gură mare de aer capacitate.reutilizabile și ușor de curățat și să păstreze.Mare pentru scaun eșarfe, decoratiuni nunta, decoratiuni de masă, ambalaj favoruri și cadouri ieftine arcuri, un accesoriu frumos pentru nunta.Pachet:1x GESSNER Hessian Alergător de Spălat metodă: Folosiți apă caldă să se spele, utilizați scăzut de căldură atunci când uscare.Dimensiuni(aprox): 30x275cm, 30x245cm, 30x185cm, 30x180cm

Note

1.Te rog, lasă-1-3cm diferenta din cauza manual sweing de măsurare motiv, vă mulțumesc! 2.Extrem de calități iută tabelul runner va avea o ușoară lenjerie de mirosuri, după utilizare, pentru un timp, mirosul va dispărea. 3. Ca lumina și calculator ecran diferite, poate exista o ușoară culoare, culoarea de bunuri va fi la fel.

Plata

Dacă aveți nevoie pentru a schimba prețul de comanda, va rugam sa ne contactati inainte de plata Cumpărătorii plătit taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul.Acceptam plata moduri: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, Bani Web și transfer bancar.

Returnare Și Rambursare

1.Toate produsele noastre sunt realizate de mari producatori, Echipa de profesionisti QC testa produsul. 2.Dacă produsele nu sunt aceleași ca descriere sau rupte în tranzit, vom retrimite sau returna banii. (Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și să ia o fotografie 3.Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costul de transport maritim.

Feedback-ul

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Sincer vă invităm să lăsați 5 stele feedback-ul pentru noi. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile, vă rugăm să ne contactați, mai degrabă decât să lăsați feedback-ul negativ sau deschiderea unui litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Timpul de livrare

1. 7-20 zile lucrătoare (Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Malaezia) 2. 7-35 zile lucrătoare (la Vest de Euro, la Est de Euro, Oceania, orientul Mijlociu, America de Nord) 3. 7-45 zile lucrătoare (America de Sud, Africa, Africa de Sud) 4. 17-60 zile lucrătoare (Rusia)

Etichete: tartan tabelul runner, paste fericit tabelul runner, bumbac alergător de masă, scris ponosit, decor de ferma, petrecere de nunta tabelul runner, decor de nunta cort, simplu alergător de masă, iută panglică, covoare covorase

Model Tip Solid
model Brodate
Technics Tricotate
Utilizarea hotel
Material 100% Lenjerie de pat
Materiale lenjerie/ iuta si dantela
Numărul De Model BALLE-KI1
Origine NC(de Origine)
Dimensiuni

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea