Mașină Automată Plug and Drive Nitroobd2 Super Obd2 Performanță Chip Tuning Box Pentru țiței Masina

13.92lei

23.58lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } funcționează pe bază protocoalele OBD2 ca remaping Auto calculator ECU.După ce de conducere 200 de km de drum total, NitroOBD2 se adapteaza la masina, potrivit șoferilor obiceiurile și păstrează mereu remaping ECU pentru a crește performanța motorului.

Ce NitroOBD2 face?În funcție de obiceiurile de conducere, NitroOBD2 face nouă hartă în mașină lui calculator ECU pentru a crește performanța de masina ta.Ca ai condus mai mult KM/Mile, se reînnoiește hartă.Astfel se păstrează vehiculului putere și cuplu în creștere.

Ce este NitroOBD2 Chip Tuning Box?NitroOBD2 este un Chip Tuning Box, care poate fi conectat la conectorul OBD2 de masina ta pentru a crește performanța de masina ta.

Atunci când este conectat la conectorul OBD2, NitroOBD2 primește informații de la auto calculator ECU.Cu datele primite de la ECU, NitroOBD2 reglează presiunea crește, cantitatea de combustibil, injecție și presiunea de a crește performanța de masina ta.NitroOBD2 Chip Tuning Box afla puterea de masina ta.Până la 35% mai multă putere.Până la 25 % mai mult cuplu

NitroOBD2 Chip Tuning Box este foarte usor de utilizat.Plug NitroOBD2 în OBD2 conector de masina ta.Și porniți motorul pentru 30 de secunde.Și Porniți motorul.NitroOBD2 setările sunt optime și cele mai bune pentru masina ta.Chiar și parametrii sunt diferite pentru fiecare vehicul, s-ar putea să nu fie o nevoie de a face o ajustare suplimentară.NitroOBD2 Chip Tuning Box funcționează pe baza de schimbarea semnalului de forma ECU.Ca o consecință, aceasta schimbă întreaga hartă de injecție.

NitroOBD2 Chip Tuning Box de Instalare și Calibrare

1. Trage Masina cu Cheia scoasă din contact.

2. Găsi conectorul OBD2(*) în mașină și Conectați NitroOBD2 Chip Tuning Box

3. Introduceți cheia în contact și răsuciți cheia de la prima etapă. (Nu porni masina)

4. Apăsați butonului de reset timp de 5 sec.După eliberarea butonului, trebuie doar să așteptați pentru un whileabout 30-54 sec. (NitroOBD2 Chip Tuning Box va comunica și de a stabili o conexiune cu ECU)

5. Pornirii motorului.

6. NitroOBD2 Chip Tuning Box va recunoaște vehiculul dumneavoastră și obiceiurile de conducere, după aproximativ 200 de km/150 de mile de conducere și, astfel, NitroOBD2 Performanță Chip Tuning Box se va ajusta pentru a se potrivi masina ta perfect pentru mai mult de economisire a combustibilului.

Masina dvs are conectorul OBD2?

Diagnosticarea la Bord, sau "sistem OBD" este un sistem bazat pe calculator construit în toate 1996 și mai târziu vehiculele ușoare și camioane, în conformitate cu Legea Aerului Curat Amendamentele din 1990.

Sistemele OBD sunt concepute pentru a monitoriza performanța de unele dintre un motor de componente majore, inclusiv cei responsabili pentru controlul emisiilor.

OBD2 neapărat pentru autoturisme:

Vândute după 1 ianuarie 1996 în statele UNITE ale americii

Vândute după 1 ianuarie 2001 în Uniunea Europeană

Cu țiței motor vândute după 1 ianuarie 2003

culoare:rosu

Material:Plastic + cip

Conținutul Pachetului:

1 * NitroOBD2 Chip Tuning Box Interfață

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: masina bușonul de golire, bmw m a efectua, chip tuning audi a5, nitro obd2, EcoOBD2, diagnosticare eobd, chip tuning hartă, extract de ulei, masina japonia chip tuning, 2 sticlă

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea