WiFi 1080p wireless 2.4 G compatibil HDMI display receptor pentru youtube împinge turnate ecran oglinda adaptor pentru Miracast, Airplay

44.97lei

66.11lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

acesta Este un afișaj wireless receptor Funcția: Sincronizarea ecran de telefon mobil, tabletă și laptop-ul la dispozitivul de afișare cu HDMI, cum ar fi TV, proiector, ecran auto, etc.

- Suport pentru H. 265/HEVC decodor 4K (3840 X 2160) și rezoluție 1080P.

- Conectați-vă la hotspot semnal WiFi lista pentru iOS dispozitiv.

- Deschide funcția Miracast de pe dispozitiv Android și selectați Anycast a aruncat dispozitivul la TELEVIZOR.

- Suport pentru Miracast/Airplay/DLNA.Compatibil cu Android 4.4+ și iOS 9.0+, MacOS 10+, Windows 8.1+ .

Caracteristică:

1. Afișare Wireless: Conectați-vă la WiFi, utilizați Miracast, DLNA și AirPlay pentru a reflecta întregul ecran al smartphone-ul/tableta/PC-ul la un alt ecran mare de afișare (cum ar fi HDTV, monitoriza și proiector) cu interfata HDMI.Perfect bucurați-vă de final ecran: viziona filme, juca jocuri, și de a crea propriile filme exclusive.

2. Nu este nevoie de APP și Nici un Driver Necesare: Built-in 2.4 Ghz modul WiFi, nu este nevoie pentru APLICAȚIA fără șofer.Doar bucurați-vă de media pe marele ecran în 3 pași: plugin -> conectare -> oglinda.Conectați adaptorul la portul HDMI, selectați corespunzătoare canal HDMI, mufa USB in adaptorul de alimentare externă (încărcător de telefon mobil), și în cele din urmă pereche cu dispozitivul mobil.

3. Utilizate pe scară largă și Compact Design Portabil: poate fi folosit pentru divertisment la domiciliu, e-learning, învățământ prezentări, întâlniri de afaceri / conferințe.Afișare Wireless de la smartphone-uri, tablete la televizoare Hdtv, monitoare și proiectoare pentru PowerPoint, Excel, Word, PDF și imagini.Compact și portabil de design pentru portabilitate ușoară.

4. Largă Compatibilitate: Suport pentru Android 4.4+ și iOS 9.0+ smartphone-uri și tablete, Samsung, Sony, iPhone, etc. Nu este compatibil cu aplicații cu "HDCP" video protecția drepturilor de autor, cum ar fi Netfl, Amazon Video, SKYGO, HBO go, HULU și Honda.Pentru că aceste aplicații sunt criptate și nu sunt autorizate pentru software-ul terț de partajare.

5. Ecran mic la Mare Ecran: Miracast conținut (video HD/jocuri/muzica/poze/fișiere) de pe smartphone/tableta/PC (Windows8.1+)/ Mac la HDMI dispozitive, cum ar fi TV și proiector, potrivite pentru familii Divertisment / de Afaceri / de Educatie / Instruire.

Descriere:

Nume produs: 2.4 G cu ecran

Culoare: negru

Interfata: HDMI

Se aplică la: Suport Miracast, Airplay, DLNA

Lista De Produse:

1x 2.4 G cu ecran

1 x cablu de Încărcare

1x manual de utilizare

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: oglindă cu ecran tv, anycast, se adapteze wifi, chrome accident, wireless conector hdmi, mini wireless hdmi, miracast, hdmi wireless, wecast google chromecast, zbura streamer

Numărul De Model TV Stick
Control De La Distanță Inclus
Sistemul De Operare Android
Înregistrare No
Capacitate Hard Disk 100GB
Tip De Înaltă Definiție
Conectori Compatibil HDMI
Capacitatea De A Decoda 1080P (Full-HD)
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand YIKIXI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea