2x Motocicleta Reflector Roșu Autocolant Reflectorizant Plastic Murdărie Motociclete, ATV-uri Camioane Auto Universale Noi Fata Si Spate Aplicabile

28.57lei

37.12lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

100% de brand nou și de Aftermarket Parte

Spori siguranța de Camion / Remorcă / Autobuz / Masina / Motocicleta pe drum.

Mare vizibilitate în noapte / întuneric, pot fi recunoscute cu ușurință poziția vehiculului în timp ce conduceți.

Ușor de instalat (Nu sunt necesare instrumente suplimentare), dar curat aplica suprafața, asigurați-vă că este uscat și plat înainte de instalare.

Caietul de sarcini:

Culoare: Rosu

Forma: Oval

Reflector dimensiune: 98*32mm (Aprox.)

Material: Plastic

Cantitate: 2 buc

Pachetul inclus

1 Pereche Furca Fata Piciorul Reflectoare (Stanga & Dreapta)

Montarea:

Universal pentru cele mai multe Motociclete, ATV-uri, Biciclete și Biciclete Murdărie, auto, remorci, etc.

Usor de instalat cu spate adeziv.

Notă:

1. Vă rugăm să verificați dimensiunea graficul de măsurare cu atenție înainte de a face plata.

2. Vă rugăm să permiteți-0,5-1 mm diferenta din cauza manuală de măsurare.

3. Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

4. Instrucțiunea nu este inclus.

Notificare Inainte De A Cumpara

1. În scopul de a face cumpărături plăcută.Vă rugăm să citiți informații despre produs cu atenție înainte de cumpărare.

2. Din cauza problemei de lumină, nu va fi o diferență de culoare între produs și imagine, dar aceasta nu va afecta utilizarea normală.

3.Taxe de Import/taxe nu sunt incluse în preț proiect.Această parte a costurilor va fi perceput separat de compania de transport maritim, în conformitate cu administrația locală, politici și reglementări.

Plata

Magazinul nostru acceptă mai multe metode de plată.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv după ce a primit produsele noastre de calitate.Dvs. de rating de cinci stele și feedback-ul pozitiv sunt obiectivele suntem de lucru pe.Mai întâi de toate, vom continua să îmbunătățească calitatea serviciilor!Al doilea rând, puteți obține o reducere sau o recompensă pentru a doua achiziție!

2. Vă rugăm să nu lăsați un 1-3 stele, neutru/negativ feedback-ul, sau de a deschide un litigiu.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un email și vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde și de a ajuta pentru a rezolva problema .

Transport

1. Vom încerca pentru a navei în termen de 1-2 zile lucrătoare după plata.Informații de transport maritim este afișat în ordine.Vă rugăm să rețineți că timpul de livrare nu include timpul petrecut pe vămuire, inspecțiile vamale, etc., care provoacă pachetul să fie suspendat.

2.Dacă firma de transport întârzie timpul de livrare a coletului.Vă rugăm să nu ne lăsați feedback-ul negativ sau de a iniția un litigiu.Îți sugerez să mi e-mail, eu vă va ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.

Reveni

1.Întoarcerea necondiționată rambursare este permisă în termen de 30 de zile de la livrare.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Balioilhaircare.ro înainte de expediere.În caz contrar, nu se accepta retur pachete.

2. Toate declarațiile trebuie să fie lăsate așa cum sunt, ceea ce înseamnă că elementul nu a fost instalat sau ambalate în ambalajul original.

3. Dacă este un cumpărător e problema, se duce la achiziționarea de produsul greșit.Este necesar de a suporta costurile de transport suportate în returnarea sau înlocuirea produsului.

4. Produsul este deteriorat sau defect la timpul de livrare.Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile.Atașați o fotografie pentru a arăta în mod clar elementul defect de informații.Vom rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

Contactati-ne

Bine ați venit să ne contactați.Timpul nostru la locul de muncă: de luni până sâmbătă (ora Beijing zona) 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00 PM

Etichete: honda trx 350, touran reflector roșu, benelli trk 502x, harley poliție, triumph tiger, decal ducati, femeile victorie motocicleta, acoperi ducati, strada twin triumph, vrod bărbați

Lățime Produs 5
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Motobike Face Universal
Numele Modelului Universal
Articol Greutate 36
Înălțime Element 5
200000204 200000804,200000804,200000804,200000804
Element De Lungime 11
Tip De Material Plastic
Nume De Brand TrichTu Muntele

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea