ROYALIN Mini Bi Xenon Proiector Lentilă LED DRL Angel Eyes Dublu Halo Inele Pentru Motociclete Auto Capul Lumină H4 H7 Folosesc becuri H1 2.0

247.72lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

35% mai luminos, 400℃ căldură rezista, 500000 de ori, -40~180℃ mediu de lucru

1. Noastre 2.0 obiectiv este de 35% mai strălucitoare decât în mod normal mini H1 obiectiv.Cu aproximativ 30 mai-lumină distanță, veți fi mult mai în siguranță și a vedea mai clar atunci când conduci pe timp de noapte, mai ales pe drum, fără lumini de stradă. 2. De înaltă calitate electromagnetice motor, blocat rata este mai mică de 0,1%, iar de la mic la mare fascicul scut de schimb timp este mai mult de 500000. 3. Aliaj de aluminiu reflector cu suprafață lucioasă este galvanizat cu rezistenta la caldura chrome în mediu vidat.Se poate rezista mai mult de 400 de grade Celsius și reflectă mai mult de 90% lumini. (original becuri cu halogen reflector reflectă mai puțin de 50% lumini). 4. Mare de sticlă transparentă obiectiv este de a transmite mai mult de 98% lumini xenon 5. Suport obiectiv este realizat din full metal să îndure până la 400 de grade Celsius.

De 5 ori durata de viata mai mare, cu 30% mai mult de economisire a energiei

1. Mai mult de 30% de energie și ulei de economisire dacă utilizați becuri xenon cu proiector lentilă în loc de halogen. 2. ASCUNS cu obiectiv are de 5 ori mai mare decât viața cu halogen.

Sfaturi:

Nr becuri incluse în pachet!Vă rog să observați că diametrul lentilelor.Instalare ușoară,dar o instalare profesională este recomandată.Pret pentru 2 bucati

Potrivit pentru cele mai multe masini si motociclete, Ușor de instalare

1.Acest 2.0 lentile se potrivesc toate H1 H4 H7 masini si motociclete care au ajuns farurile casa spațiu.Cu H1 H4 H7 fix socket inele, lentila poate fi ușor de instalat în faruri fara daune. 2. Dacă mașina/ motocicleta utilizarea 9004/HB3, 9005/becuri HB4, trebuie să taie pic reflector bec soclu pentru a se potrivi și să instalați nostru obiectiv in farurile 3. Dacă mașina/motocicleta are original obiectiv, trebuie să utilizați speciale sau universal suport pentru a repara erorile noastre lentila din far.

Transport la nivel mondial cu diverse metode

1. ROYALIN livra toate produsele peste tot în lume de către o mulțime de metode de transport: Balioilhaircare.ro de transport maritim, China Post, DHL, Fedex, UPS, EMS... 2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de metode speciale de transport 3. 60 de zile de livrare de garanție pentru cele mai multe țări, Brazilia este de 90 de zile de garanție.Va vom returna dacă nu primim coletele la timp.

FAQ

Q: Daca masina/motocicleta foloseste becuri H1, ar trebui să se schimbe becuri atunci când folosiți lentile?A: Dacă utilizați 55W H1 becuri cu halogen, trebuie să modificați și de a folosi 35W halogen H1 becuri.Dacă utilizați 35/55W H1 becuri xenon, nu aveți nevoie pentru a schimba.Dacă utilizați H1 lampă cu LED-uri, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru a confirma.Q: Daca masina/motocicleta foloseste H4 H7 sau tipuri de becuri, le pot utiliza în obiectiv?A: Nu, trebuie să le schimbați.Numai becuri H1 poate fi pus în interiorul nostru obiectiv Q: Daca masina/motocicleta foloseste H1 H4 H7 becuri, cum ar trebui să stabilească obiectiv în farurile mele?A: este ușor.Noi oferim H1 H4 H7 soclu de bază cu lentilele noastre, folosim doar cele care corespund prize de a repara în far.

ROYALIN compania vedere

Bucurați-vă de viața regală pe roți!Să ROYALIN particularizează farurile!

Etichete: h4 mini proiector, bi ceață cu led-uri, h4 led mini proiector, bixenon, e39 faruri kit lens, bi proiector cu led-uri, bi condus len, galaxi proiector, proiector retrofit, h4

Nume De Brand ROYALIN
Angel Eyes Driver Rezistent la apa ip67
temperatura de lucru -40~180℃
Caracteristici de lumină DOT fază scurtă + a fazei lungi în toate
Scut Motor Ori De Lucru Mai mult de 500000
Cumpărătorul Garantează Garantie 24 de luni și 7 zile fără motiv reveni
Material Full metal body + lentile de sticlă transparentă
Numele Modelului RY
Tip De Element Obiectiv
Tensiune 12V for car and motorbike, truck cannot use
Temperatura De Culoare 6000K
Pentru Autovehicule Marca/Model BMW
Auto Montarea Modele Masina/motocicleta H1 H4 H7 cu suficient spațiu far
Lumen low
Becuri Necesare 35/55W xenon H1, 35W H1 halogen, ROYALIN T1 lampă cu LED-uri
Tip Soclu H1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea